Ufuk Karaman; Milletvekili Aday Adayılığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ufuk Karaman, 14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek seçimlerde AK Parti’den Milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Partililerin ve ailesinin yalnız bırakmadığı Karaman, parti binasındaki toplantı salonunda düzenlediği basın açıklamasıyla başvurusunu İl Başkanı Serkan Yıldırım’a sundu.

“HEDEFİMİZ 2’DE 2 YAPMAK”

Burada konuşan İl Başkanı Yıldırım, “Ufuk Karaman’ın partiye uzun yıllar emek verdiğini anlatarak, “Ufuk kardeşimiz partimize uzun yıllar emek vermiş, gerçekten dava adamı olan kardeşimizdir ve aday adaylığını açıklayacak. Dava adamı olmak kolay değil. Dava adamlarını biz 15 Temmuz’da gördük, E-muhtıralarda gördük. Partinin kurulduğu günlerde gördük. Bütün dava arkadaşlarımız burada. Adaylık konusu iki kişiye nasip olacak 1. sıra ve 2. sıra olmak üzere. Her aday adayımız da adaymış gibi çalışacaklar ben bundan adım gibi eminim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oylar ile inşallah yeniden seçtireceğiz. Bundan zerre şüphemiz yok ama Bilecik’te hedefimiz 2’de 2 yapmak. Allah’ın izniyle bu teşkilatlarımızla bunu başarabileceğimize inanıyorum. Ufuk kardeşimize şimdiden hayırlı olsun diyorum. Çıktığı yol inşallah hayırlı olur.” dedi.

“ONUR VE ŞEREF DUYACAĞIM”

Ufuk Karaman ise Bilecik’e hizmet etmekten onur ve şeref duyacağını vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

AK Parti’nin kurulduğundan bugüne kadar bu kutlu davada öncelikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli dava arkadaşlarımla yol yürümekten büyük onur ve şeref duyduğumu dile getirmek istiyorum. Türkiye Yüzyılı kampanyalı 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde şahsımında karınca misali bir katkı verebilmek ve ilimize farklı yüzler, yeni nefesler getirebilmek adına aday adaylığı sürecimi başlatmış bulunmaktayım. İlimizde 14 Mayıs seçimlerinde samimiyet ve gayretle, tek ses tek nefes ile bu aziz milletimize ve Bilecik’imize hizmet etmekten onur ve şeref duyacağım. Bütün bu saydığım gerekçeler çerçevesinde partimizin bir neferi olarak Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK davamızın önündeki zorlu dönemeç olan 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde bu yürüyüşü canla başla desteklemek adına aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Ufuk Karaman, konuşmasının ardından başvuru dosyasını teslim ederek tebrikleri kabul etti.

Ufuk Karaman; Milletvekili Aday Adayılığını Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin