Ulusal Turnuvalarda “Bi̇leci̇k” damgası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl genelinde başlatılan alt yapı odaklı çalışmalarda Türkiye dereceleri gelmeye devam ediyor.

Düzenlenen Ulusal yarışmalarda yeni dereceler wushu, judo ve halter branşlarından geldi. 12-16 Mart tarihlerinde Sakarya’da düzenlenen Wushu Budokaido Türkiye Şampiyonası’nda Bilecikli sporcular elde ettikleri 1 altın, 1 gümüş ve 5  bronz madalya ile turnuvaya damga vurdu. Müsabakalar sonucunda derece elde eden sporcular;

-Alt Minik Erkekler +35 kg.da Ahmet Yusuf Göksu altın,

-Yıldız Kız 35 kg.da Duru Duran gümünş,

-Minik Kız 35 kg.da Hicret Ceylin Kalincik bronz,

-Alt Minik Kız 25 kg.da Esma Betül Aykut bronz,

-Yıldız Kız 35 kg.da Hatice Helin Özer bronz,

-Alt Minik Erkek 25 kg.da Muhammet Emir Kalincik bronz.

Sporun tabana yayılması felsefesiyle her yaştan bireyi sporun içine çeken projelere imza atan Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev hanımlarına yönelik başlattığı faaliyetlerden de derece gelmeye başladı. Bu kapsamda wushu branşında çalışmalarını sürdüren Gülay Çakır Özkan aynı turnuvada Veteran Kadın 65 kg.da Türkiye Üçüncüsü oldu.

Ulusal yarışmalarda bir derece de judo branşından geldi. 19-20 Mart tarihlerinde Yozgat İlinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği Yarışmalarında 40 kg.da mücadele eden başarılı sporcu Fatma Nur Uçar müsabakalar sonucunda bronz madalya elde ederek Türkiye Üçüncüsü oldu. Öte yandan 19-20 Mart tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Büyükler Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası’nda 65 kg.da mücadele eden Hakan Manay bronz madalya ile Türkiye Üçüncüsü oldu.

                                           

Ulusal Turnuvalarda “Bi̇leci̇k” damgası
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir