Vahit Uğurlu “Osmaneli’de Alt Geçit Yapılması için Gerekli Girişimlerde Bulunacağım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu; Osmaneli’de alt geçit yapılması için girişimlerde bulunacağını belirtti.

Trenlerin tedirgin bir şekilde her gün istasyon rayların üstünden geçtiğini belirten İlçe Başkanı Uğurlu; “Bu sorunu çözmek için gerekli çalışmalar başlattım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu’nun yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bildiğiniz gibi Osmaneli yeniden refah partisinin girişimlerimiz sonucu boğaziçi treni duruş olmaktadır vede diğer anahat ve yük trenlerinde geçmeleri sonucu istasyon çok yoğun bir şekilde trafiğe ulaşmıştır ve tabi beraberinde de olumsuz durumlar oluşmaktadır bunu da en iyi anlayan istasyon altında oturan halkımızdır. İstasyon altı sakinleri tedirgin bir şekilde her gün istasyon rayların üstünden geçmektedir.

Yaşlısı , genci özellikle de çocuklarında geçmesi sonucu anne ve babaların tedirgin etmekte her gün korkmalarına neden olmaktadır. Yarın bir gün ALLAH yaşatmasın ciddi olumsuz sonuçlar doğurabilir bizlerde Allah’ın verdiği akılla bu olumsuz sonuçların doğurmaması için kesinlikle önlem alınması gerekir.

Bizde buna öncülük etmek ve istasyon altı halkımızın bu sorununu sıkıntılarını çözmek için Osmaneli tren istasyon durağının batı tarafındaki 122.kısım şefliğinin yanından bir alt geçit yapılması için girişimlerde bulunacağız. Saygılarımla

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı:
Vahit Uğurlu

Vahit Uğurlu “Osmaneli’de Alt Geçit Yapılması için Gerekli Girişimlerde Bulunacağım”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin