Velayeti annede olan çocuktan 6 gündür haber alınamıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yaşayan Mert Keskin’den 6 gündür haber alınamıyor.

 

Bilecik Merkezde oturan ve velayeti annede olan Mert Keskin 6 gün önce Eskişehir’e gideceğim diyerek evden ayrıldı bir daha eve dönmedi.

 

Cep telefonu kapalı olan ve eve dönmeyen Mert’e ulaşamayan 8 aylık hamile anne Canan Çatal endişelenerek durumu polise bildirdi.

 

Eskişehir’de Canan Çatal’ın eski eşine ziyaretine gittiği öğrenilen kayıp genç polis ekipleri tarafından babasının yanında olduğu öğrenildi fakat, polis ekipleri tarafından temasa geçilen babanın cevabı oğlumu bende kaybettim oldu.

 

15 yaşındaki oğlundan haber alamayan 8 aylık hamile olan anne üzüntülere dayanamadı ve karnındaki çocuğu düşürdüğü öğrenildi.

 

Kayıp Oğlu İçin Validen Yardım İstedi

Yetkililere seslenen acılı anne, “Ben yardım istiyorum. Onların da evlatları var. Buna el atmaları lazım. Lütfen yardım edin. Kimden yardım isteyeceğimi bilmiyorum gerek Valilik’ten, gerekte yetkili yerlerden yardım istiyorum. Herkesin evladı var. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın” diye konuştu.

 

Mert Keskin’i gören veya hakkında bilgisi olanlar, polisi yada 0535 748 3289 nolu telefon numarasından Canan Çatal’ı arayarak bilgi verebilirler..

Velayeti annede olan çocuktan 6 gündür haber alınamıyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin