‘’100. YIL BİLECİK CUMHURİYET KENT MEYDANI ŞEHRİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, açıklamış olduğu Vizyon Projeler hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’2023 Hedeflerimiz doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. Yılında Cumhuriyet Meydanımız ve etrafında özel bir proje gerçekleştiriyoruz.’’ dedi.

Milletimizin taktiri ve teveccühüyle tekrar hizmet için onay verilirse; Bilecik’imize yeni bir kent meydanı kazandıracaklarını belirten Belediye Başkanı Nihat Can, açıklamasında şunları kaydetti:

 

‘’Dirilişin Şehri Bilecik’imizi Vizyon bir proje ile buluşturuyoruz. Projemiz ile hem Cumhuriyet Mahallemizin hem de tüm şehrimizin Kent Meydanı, Kapalı Otopark, Yeşil Alar ve dinlenme alanları şeklinde birçok ihtiyacı gideriyoruz. Projemiz kapsamında Valilik Binası, Kültür Merkezi olarak planlandı. Yine vizyon projelerimiz arasında yer alan Resmi Kurumlar Yerleşkemize İnşallah Adliye Sarayımızı da nakledeceğiz. Bu anlamda bölgedeki gerekli düzenlemeler sonucunda, Kültür Merkezi, Millet Kıraathanesi, Muhtarlık, Cumhuriyet Kent Meydanı, Atatürk Heykeli, Su Öğesi,Su – Işık – Ses Oyunları, Tematik Bahçe, Meyve Bahçesi, Yeşil Amfi, Ahşap Üst Teras, Yürüyüş Yolu, Kapalı Otopark yer alacaktır.’’ ifadelerini kullandı.

‘’100. YIL BİLECİK CUMHURİYET KENT MEYDANI ŞEHRİMİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’’
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şu işsizliğe bi çare bulsanız bide afganlar bile şu bilecikte iş buluyorsa vay bilecikli olanın haline
    Para cepte yoksa ne yapıyım meydanı var zaten ne uğraşıyorsunuz meslek kursları aç başka şehirden fabrika açmaya yardım et falan filan

    Cevapla
Bizi Takip Edin