2002 YILINDA 2 TANEYDİ, ŞİMDİ 34!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen 7 ambulans’ın devir teslim töreni Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezi önünde yapıldı.

bilecik haberleri

 

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sadettin Aksoy, Bilecik Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve kurum müdürleri katıldı.

 

bilecik haberleri

 

Açılış konuşmasında Acil sağlık hizmetlerinin hızlı, etkin ve eksiksiz bir şekilde sürdürülebilmesi için kullanılan ambulansların önemi’nin büyük olduğunu belirten Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Acil Sağlık Hizmetlerinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından Edirne ilinde düzenlenen ambulans teslim töreni ile ilimize yedi adet ambulans tahsis edilmiştir. Bu tahsis ile ilimizdeki toplam ambulans sayımız 34’e ulaşmış ve hizmet kalitemizi daha fazla artırmaktayız. Ambulansların tahsis edilmesinde emeği geçen devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

bilecik haberleri

 

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise 2002 yılında şartnamelere uygun standartlara uygun ambulans sayımız 2 tane idi. 2002 yılından geldiğimiz noktayı tarif etmeye gerek yok diyerek, “2002 yılında 2 adet ambulans bulunurken, şuan 34 ambulansımız var. Gönül arzu eder ki bu ambulanslara ihtiyaç olmasın, hastanelere ihtiyaç olmasın. Ama böyle bir şey hayat akışının içinde değil. Şunu söylemek istiyorum nerede olursak olalım devlete ne zaman ihtiyaç hissedersek hemen yanımızda 112 aracılığı ile hemen ambulansı, o yetişemiyorsa bir helikopteri, eğer ihtiyaç duyuyorsa bir ambulans uçağı artık milletimizin istifadesine sunduk.” ifadelerini kullandı.

 

Vali Nayir ise, Ambulanslara çok fazla ihtiyaç olmamasını, ama olduğunda da en etkili kullanılmasının taraftarı olduğunu belirterek, “Ne kadar hızlı verirsek, ne kadar etkili bu hizmeti yerine getirirsek o kadar görevimizi yapmış olmanın mutluluğunu hissediyoruz. Hızımızı arttıracak ambulanslarımızla bizler daha güçlü hale geleceğiz.” dedi.

 

Konuşmaların ardından kurdelelerin kesilmesiyle ambulansların devir teslim töreni gerçekleştirildi.


bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

2002 YILINDA 2 TANEYDİ, ŞİMDİ 34!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin