60 adet S plaka ihalesi yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi encümeni huzurunda 60 adet S Plaka ihale edildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ilçedeki servislerin düzene girmesi, öğrenci güvenliğinin sağlanması ve servislerin daha iyi hizmet verebilmeleri amacı ile Belediye Meclis üyeleri ile birlikte yaptığı çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

 

 

10.03.2017 tarih ve 24 sayılı Belediye Meclis Kararı, 26.09.2017 tarih ve sayılı Belediye Encümen Kararına istinaden Bozüyük Belediye Başkanlığı Servis Araçları Hizmet ve İşletme Yönetmeliği esaslarına göre ilçede çalışan servis araçlarının kayıt altına alınarak plaka tahdidi uygulamasına geçilecek olması nedeniyle Encümence belirlenen 60 adet S plaka, 2886 sayılı kanunun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile gerçek ve tüzel kişilere 30,000.00 tl+KDV muhammen bedel ile ihale edildi.

 

Bozüyük Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Belediye encümeni huzurunda yapılan ihalede S Plakalar 30.025,00 tl ile 69.100,00 tl arasında ihale edildi.

60 adet S plaka ihalesi yapıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bozüyük ve Osmaneli belediyeleri bu s pilakaları süresiz verdi Bilecik belediyesi 10 yıllık süreli verdi bu belediyeler arası fark nasıl oluyor kanun merkez belediye ye farklı ilçe belediyeye farklımı uygulanıyor bu konunun ilgili kişilerce araştırılması lazım (ister siyasetçi ister bürokrat) bu şekilde olduğu zaman vatandaş tarafından yalnış algılanıyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin