AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Ak Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi geniş bir katılım ile Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yeni gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçildiği kongreye Bozüyük Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Avcıoğlu, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Oruç Önalan, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinden yöneticiler ve partililer katıldı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte başlayan programda daha sonra gençlik kolları tarafından bir slayt gösterisi sunuldu. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığını devir edecek olan Kadir Ünal partililere hitaben yaptığı konuşmasında “Bizim Ak Parti olarak bir davamız var ve bu davada her zaman görev almaya hazırız. Bugün devredeceğim gençlik kolları başkanlığında yerime görev alacak arkadaşımıza başarılar diliyor, bu haklı davada Partim ve Partili abilerim, kardeşlerim ile her zaman yan yana yürüyeceğimi belirtmek istiyorum. Güçlü ve büyük Türkiye yolunda ülkemiz ve vatandaşlarımız için hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu; “Bozüyük Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın ilçemizde gençler için, gençlerin daha aktif olarak hayatın içinde yer alması için gerçekleştirdiği proje ve faaliyetler ortadadır. Bizler Ak Parti Belediyeleri olarak her zaman dinamik, yenilenen ve sosyal bir belediyecilik anlayışı içerisinde görevimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir ve onların kendilerini gösterecekleri ve güzel bir yaşam sürecekleri bir toplum ve ülke oluşturma yolunda, çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin fikirleri ve görüşleri bizler için en önemli kılavuzlardan biri olmuştur. Burada yer alan tüm partili arkadaşlarımı ve kardeşlerimi selamlarken, yeni seçilecek gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA OMUZ OMUZA
Ak Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK; “Büyüyen ve gelişen Türkiye yolunda Reisimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da belirttiği üzere gençlere en çok görev veren ve onlar ile her zaman iç içe olan bir parti olarak güçlü Türkiye yolunda omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Buradaki coşkulu ve pırıl pırıl genç kardeşlerimizi görmek bizlere gelecek ile ilgili olarak büyük umut vermekte. Her zaman gençlerimiz ile birlikte ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Yapılan konuşmaların ardından 5. Olağan Kongrede yapılan seçimler sonucunda Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal, görevi yeni başkan Mithat Can Ceyhan’a devrederken, program sonunda yeni yönetim kurulu üyeleri, parti teşkilatı ile görüşerek, yeni dönemde yapılacak olan faaliyet ve görev programı ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 27 Nisan 2023, 17:25

    Yorumum tamamiyle reis ben reisi cumhurumu cok seviyorum sonuna kadar arkasındayız birde sizden birşey rica ediyorum yeşilkent şehit vahit elmas caddesi çınar apartman no 8 daire 12 ye büyük bi akparti bayrağı rica ediyorum lütfen

    Cevapla
Bizi Takip Edin