AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK: “KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYALIM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanlığınca Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, İl Danışma Toplantısı düzenlendi.

İl Başkanı Fikret Karabıyık, burada yaptığı konuşmada, teşkilat olarak 2023 hedeflerine durmadan hızlı ve kararlı bir şekilde devam ettiklerini söyledi.

 

2023 hedeflerine ulaşırken kardeşlik içerisinde yürüyen bir AK Parti teşkilatına ihtiyaçları olduğunu dile getiren İl Başkanı Karabıyık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“GALİP BİR ŞEKİLDE AYRILMASINI BİLDİK”

Çıktığımız yola 18 yıldır devam ediyoruz. Bir sürü seçim geçirdik. Kimisinden istediğimiz sonuçları aldık, kimisinden tam beklediğimiz sonuçları alamadık ama 18 yıldır girdiğimiz her seçimden galip bir şekilde ayrılmayı bildik. Bunların tamamı sizlerin dik duruşu ve bizlere sahip çıkmasıyla oldu. Tabi sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu buradaki en önemli etkendi.

“EN ÖNEMLİ CÜMLEMİZ: YERLİ VE MİLLİ TÜRKİYE”

18 yıldır dediğimiz en önemli cümlemiz yerli ve milli Türkiye dedik. “One Minute” dedik, “Dünya Beşten Büyüktür” dedik, onlar bize gezi olaylarıyla, 17-25 Aralık darbe girişimiyle, 15 Temmuz’da askeri darbe girişimiyle, 18 Ağustos’ta ise ekonomik darbe girişimiyle cevap vermeye kalktılar ama o günden beri sayın liderimizin dik duruşu ve sizlerin desteğiyle yıkılmadık, yıkılmayacağız.

“KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYALIM”

Teşkilat olarak 2023 hedeflerine durmadan hızlı ve kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Belki daha çok üye çalışması yapacağız, belki daha çok kampanya yürüteceğiz, daha çok programlar yapacağız. Bunların hepsine ihtiyacımız var ama en önemlisi 2023’e kardeşlik içerisinde yürüyen bir AK Parti teşkilatına ihtiyacımız var inşallah bunu sizlerle sağlayacağız. Bu seçimlerde gördüğümüz üzere AK Parti’nin tek rakibi yine AK Parti. Lütfen bunu unutmayalım, kardeşliğimizi bozmayalım ve birbirimizi Allah için sevelim diyorum.


İLGİLİ HABERLER:

AK PARTİ İL BAŞKANI FİKRET KARABIYIK: “KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYALIM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Sayın başkanım ben başka iller için yorum yapmam fakat ilimizde bile bilinen fetöcüler veya daha düne kadar okyanus ötesinin sevdalıları varken siz fetö ile mücadele diyorsunuz buna karşıyım hele ülkede o kadar fetö ile beraber bir yere mevkii sahibi olanlar var iken bu ülke çapında dediğiniz olmuyor hele one minute altından kimlerin menfeaat sağladığı sonra benmi yolladım diyen yönetim hele 15-25 aralık konusu şaka gibi madem bu oyun o zaman o para neden faizi ile banka müdürüne verildi devletin parası ise devlet neden el koymadı evet ak partinin tek rakibi bu ülkede bazı değerleri sadece ak parti kullanınca ak parti de işler değişti makam almayan sizden olmadı gerçekler ile yüzleşip ilk zamandaki gibi ak parti beklentisi var ..

    Cevapla
Bizi Takip Edin