ANKET11, BİLECİK’İN NABZINI ÖLÇÜYOR! REFERANDUMDA EVET’Mİ, HAYIR MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Referandum sayılı günler kala Bilecik’in ilk ve tek anket sitesi Anket11, açtığı “16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Referandumda tercihiniz ne olacak?” başlıklı anketi ile seçimden önce Bilecik halkının nabzını ölçüyor.

 

2017 Referandumuna sayılı günler kaldı. Partiler referandum çalışmalarını başlatırken anket şirketleride şimdiden halkın nabzını ölçmeye başladı. Referandumda halk ne diyecek ? Evet oyumu hayır oyumu yüksek oranda çıkacak merak konusu olurken, Anket11’in Bilecik genelinde başlattığı anket çalışmasında an itibari ile %66.67’lik kısım Evet oyu kullanacağını beyan ederken, %16.67’lik kesim hayır oyu, %16.67’lik kesimin ise oy kullanmayacağı oylanmış.


ANKET11’DE OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYIN


 

Referandum Ne Zaman ?

Referandum Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onaylamasıyla 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak.Pazar günü yapılacak olan Referandumda gözler sandıklara dikilecek. Ak Parti ve MHP’nin ‘Evet’ oyu propagandası yaptığı referandumda CHP ve HDP ise ‘Hayır’ oyunun progpagandasını yapacak. Sandıktan ‘Evet’ çıktığı takdirde ise Anayasa maddelerinde değişikliğe gidilerek ülke yönetiminde yenilenmeye gidilecek.

 

ANKET11, BİLECİK’İN NABZINI ÖLÇÜYOR! REFERANDUMDA EVET’Mİ, HAYIR MI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin