BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜ LANSMAN TOPLANTISI YAPILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol 2. ligine yükselen Bilecik Belediye basketbol kulübü, yeni sezon öncesi takımın oyuncularını, teknik heyetini ve yeni logosunu tanıttı.

dsc_0200
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezinde düzenlenen programda konuşan kulüp başkanı Emin Yağcı, takımda 11 yeni transferin yapıldığını ve kendilerine emanet edilen kulübü bir üst tura çıkartmak için gayret göstereceklerini söyledi.

dsc_0186

 

Bilecik Belediyesi basketbol kulübü’nün 2005 yılından itibaren birçok alanda faaliyet gösterdiğini belirten Yağcı, Türkiye basketbol 2. liginde bu sene oynamak nasip oldu bizlere. Bizde güzel bir kadro kurmaya, ekip kurmaya çalıştık. Yeni bir yönetim oluşturduk, renklerimiz kırmızı beyaza döndü. Osmanlı devletinin simgesi çınar yaprağını da esas alarak yeni logomuzu oluşturduk. Türkiye basketbol 2. ligine yakışır bir kadro oluşturmaya çalıştık. Hocalarımız ellerinden gelen gayreti gösterdi.” dedi.

dsc_0189

Baş Antrenör Yeşer Karabulut ise Bilecik Belediyespor’un 2. lige kabul edilmesinde taraftarın büyük rolü olduğundan bahsederek, “bizim taraftarımıza çok ihtiyacımız var. taraftarımız ile biz biryerlere geldik, inşallah onlar bizleri yanlız bırakmazlar. Bu sene taraftara en iyi hizmeti vereceğimiz 2 bin 500 kişilik yeni salonda yapacağız maçlarımızı. Taraftarımıza malup olabiliriz, galip gelebiliriz bunun sözünü veremeyiz ama iyi basketbol oynayacağımıza, iyi mücadele edeceğimize söz verebiliriz. onları tribün de görmek istiyoruz.” diye konuştu.

 

Diğer yandan, Emin Yağcı’nın yönetiminde Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Sorumlusu Osman Yılmaz, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, Bilecik Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Hakan Uygun, İş adamı İlkay Deniz görev alırken, takımın Genel Menajerliğini ise Dilaver Tetik yapacak.

 

Konuşmaların ardından Bilecik Belediyesi basketbol kulübü’nün yeni forma ve arması ile kadrosuna kattığı 11 yeni ismin tanıtımı gerçekleştirildi.

dsc_0200 dsc_0203

bilecik_belediye_basketbol_takimi_logo

asd

BİLECİK BELEDİYESİ BASKETBOL KULÜBÜ LANSMAN TOPLANTISI YAPILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. legomuz cok guzel osmanli cinari emegi gecenleri kutlamak lazin

    Cevapla
  2. ”Osmanlı Devletinin Simgesi Çınar Yaprağı” mı ? Halla halla, demek Çınar Yaprağı ha? Yani ”Arma” değil öyle mi ? Canada Milli Takımı gibi olmuş.. Çınar Ağacı olsaydı anlardık..

    Cevapla
  3. 6 Ekim 2016, 13:32

    İnegöl belediye maçında gerçek gücünüzü gösterdiniz. Böyle devam

    Cevapla
Bizi Takip Edin