BİLECİK’E 15 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can; 31 Mart Yerel seçimlerinde Milletin teveccühleriyle tekrar göreve geldiğinde Bilecik’e ilk etapta 15 kilometrelik bisiklet yolu yapacaklarını kaydetti.

Cumhuriyetin 100. yılında Bilecik’e kazandırılacak vizyon projeler hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi Bisiklet Yolu projesi hakkında bilgi verdi.

 

Açıklamasında; ‘’2023 vizyon projeleri kapsamında Çevre Dostu Belediyecilik hizmeti gerçekleştiriyoruz.’’ diyen Belediye Başkanı Nihat Can; şunları söyledi:

 

‘’Ülkemiz genelinde 5000 kilometre olarak planlanan Bisiklet Yolu Projesine bizler de Bilecik Belediyesi olarak ilk etapta 15 kilometrelik Bisiklet Yolu ile katkı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın onayı ile hizmet yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edecek olursak; Ulaştırma Bakanlığımız ile de ortak çalışmalar yaparak şehrimizin uygun alanlarında bisiklet yolları yapacağız. Çevre yollarından ilimizde gelen ana bisiklet yollarına bağlı olarak kent içinde 15 kilometrelik tarihi ve turistik alanlara erişimin sağlanacağı şehir içi bisiklet yolu tasarladık. İlk etapta belirtilen miktar ve alanlarda gerçekleştireceğimiz projemizi büyüterek, şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

BİLECİK’E 15 KİLOMETRELİK BİSİKLET YOLU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 22 Mart 2019, 22:09

    Ya Allah aşkına bileciğe bisiklet yolu ne alaka her taraf dağ bayır. 15 km bileciğin kendisi yok. Para harcıcaksanız illa üretim yapın üretim

    Cevapla
  2. 22 Mart 2019, 22:45

    Bilecik’te 15 km düz yer var da biz mi bisiklet kullanmıyoruz :) Hamsu köprüsünü genişletmeyi veya ona alternatif bir güzergah düşünüyor musunuz sayın başkan?

    Cevapla
  3. Bilecik’te öyle bir yer var mı?
    Daha doğru dürüst bir radyo yok sebep ne peki?

    Cevapla
  4. 23 Mart 2019, 13:43

    BİSİKLET YOLUNDAN ÖNCE ŞEYH EDEBALİ YOLALARININ ORALAR DÜZELEMEYE GİRSİN.HİÇMİ GÖRÜLMÜYOR ORALAR .SAYISIZ TÜRBEYİ ZİYARET İÇİN ARAÇLAR GEÇİYOR.BELEDİYE ÖNCELİKLE BURAYI ELE ALMASI LAZIM.TELEFİRİK KURULUCAK YA İNSANLAR VİRAN OLMUŞ SOKAKLARI YIKILMIŞ EVLERİMİ SEYREDECEK.UYANSIN ARTIK İLGİLİLER.BİSİKLET YOLUNDAN ÖNCE ORALAR DÜZELTİLSİN.DİRİLİŞİN KURULDUĞU YERLER ASIL ORALARI.ÖYLEMİ OLMASI LAZIM.BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ BİR ZAHMET BELEDİYE BİNASINDAN ÇIKIP TÜRBEYE DOĞRU İNERSENİZ.KÖTÜ MANZARAYI GÖRÜRSÜNÜZ UMARIM.

    Cevapla
  5. 24 Mart 2019, 10:30

    Gerçekten tek eksik bisiklet yoluydu(!) oda olursa tamamdır?

    Cevapla
Bizi Takip Edin