BİLECİK’E 3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜJDESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada; Bilecik’te uzun yıllardır üzerinde çalıştıkları 3. Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin imzaların atıldığı müjdesini verdi.Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası ile birlikte Bilecik Merkeze 3. Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin hukuki sürecin tamamlandığını vurgulayan Milletvekili Selim Yağcı; şunları kaydetti:

 

‘’Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odamız ile birlikte Bilecik’imize bir organize sanayi bölgesi daha kazandırma çalışmamız vardı. Bunlarda büyük aşamalar kaydettik. Çok şükür bu hafta atılan imzalar ile Bilecik’imizin 3. Organize Sanayi Bölgesi kuruldu. Buna ilişkin tahsis ve diğer noktalar ile ilgili olarak Özel İdaremiz sekreteryası altında, Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız ve Ticaret Sanayi Odamız ile birlikte Bilecik merkezde ilk defa bir kollektif şirketleşme yoluyla 3. Organize Sanayi Bölgemizi gerçekleştireceğiz. Bunun hukuki süreçlerini tamamladık. Artık bundan sonra icraat noktasındaki çalışmaları üzerine çalışacağız. 3. Organize Sanayi Bölgemiz, Dereşemsettin, Kepirler köyleri arası Kaçbeli, Çayman ve Killik mevkilerinde olacaktır. Bilecik il merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunacak olan 3. Organize Sanayi Bölgemizin büyüklüğü yaklaşık 507.19 hektar alan üzerine kurulacak. Kadastro işlemleri yapılan 3. Organize Sanayi Bölgemiz ile Bilecik’imizin ekonomik ve sanayideki gücüne güç katacağız İnşallah’’ ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Selim Yağcı açıklamasında ayrıca Bilecik’in ne tür sorunları varsa bunları Ankara’da dile getirme ve çözme gayretinde olduklarını sözlerine ekledi.

 

BİLECİK’E 3. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MÜJDESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. saanyi demek ekmek demek gelişip büyümek demek daha fazla yatırım demek gençler calısması demekk tebrikler sayın selim beyy not = akp li degilimm

    Cevapla
    • 21 Ekim 2018, 07:48

      Bilecik ve Bileciklinin kazanacağı sanayi olursa Harika Fakat İstanbul ve Kocaeli(İzmit) özellikle Gebze’deki sanayi ve kimyasal tesislerin Bilecik’e taşınacağı ve de havamızın suyumuzun bozulacağı haberleri geliyor Hiçbirşey kaybedilen sağlığın yerini tutamaz.????????????????

      Cevapla
    • 22 Ekim 2018, 09:40

      Yanlış Bilgi! Ekmek demek, üretmek gelişmek çalışmak demek önce kendine yetebilmek demek.
      sanaii demek ülke ekonomisine kazanç sağlamak demek önce kendimize toprağımıza değer verip sahip çıkmalıyız ki sanayii gelişimimiz kolay olsun

      Cevapla
  2. 21 Ekim 2018, 00:02

    bütün derdın rant dereşemsettın köyü ve kepırler köylerını bıtırdığınız ıçın artık mutlu olursunuz.ha bırde şehrın hava kırlılığı ve sosyolojık yapısının değışmesı cabası.bütün bunlar ıçın ışın sonunda karabıbercı şerfettın amcaya bı uğramak lazım.malum kına lazım.

    Cevapla
  3. 21 Ekim 2018, 17:17

    İyi de söğütte kurulması gereken organize san. Böl. Nin sözlerin havalarda uçuştuğu zamanlar unutuldu tabi söğütte ket koy merkeze 3üncü için atak yap oradaki sıkıntıları yeeinde inceliyormu sayın yağcı

    Cevapla
  4. Sanki hava kirliliği azm8ş gibi 3.sanayi b9lgesinden bahsediyorsunuz ayıp.yahu!!Marmarada az nedes alıncak yerlerden birini daha feda ediyorsunuz zaten maden ocaklarıyla bir sürü koyü mahvettiniz.Sizin hiç dogal.kaynaklarimızin yaban hayatin bittiğinden haberiniz yok mu?!Allahi para olmus halkta ancak şakşkaçıkil yapar.Bırakın bir yerlerde temiz kalsın.

    Cevapla
  5. 23 Ekim 2018, 16:56

    Asillerin tarlaları, bahçeleri giderken, vekiller umut dağıtarak rant devşirirlermiş. Ye kürküm ye zamanı.

    Cevapla
  6. 24 Ekim 2018, 09:46

    Sabahları nefes olmakta zorlanacağınız günlere, kirli sanayiden başınıza yağacak kimyasallara hazır olun Bilecikliler.İSTANBUL VE KOCAELİDEN kovulacak her işletme iş garantili olarak BİLECİĞE uğramadan geçmez. Yağacak asit yağmurları ile çamurları Bilecik için MİRAS kalacaktır.

    Cevapla
Bizi Takip Edin