BİLECİK’TE CİNAYET ŞÜPHELİSİ BABA OĞUL TUTUKLANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, bir kişiyi öldürdükleri, bir kişiyi de yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan baba ile oğlu tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Jandarma ve polis ekipleri, dün Osmaneli-İznik karayolunun Ericek köyü mevkisinde ölü bulunan Ozan Rüzgar ile yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bediha Söylemez’in bıçaklanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, olayın faili oldukları iddiasıyla M.Ç. ile oğlu S.Ç’yi gözaltına aldı.

 

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Osmaneli-İznik karayolunun Ericek köyü Pekmezci rampaları mevkisindeki zeytinlikte, dün Ozan Rüzgar (30) ölü olarak bulunmuş, Bediha Söylemez (28) ise ağır yaralı halde Osmaneli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, buradan da Bilecik Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYIN

BİLECİK’TE CİNAYET ŞÜPHELİSİ BABA OĞUL TUTUKLANDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Bu haberi yalan yazanlar var bu kadını ölen adamla yeni tanışmış olarak yazan medya araştırmadan yalan haber yapıyor bu Kadın 20 yıllık kocasını biri 18 yaşında toplam 4 çocuğunu bırakarak bu adamla yaklaşık 5 ay önce ağrının patnos ilçesinden kocası evde yokken çocukları uykudayken bırakıp bu adamla kaçmıştır sonradan komşuların ve görenlerin söylediğine göre bunlar iki yıldır berabermiş ve kadının kocası şehirdışına çıkarken kadın bu Adamı eve alıyormuş asla kocası tarafından şiddet görmemiştir kocasının ilk eşinden çocukları olmadığı için bununla imam nikahla evlenmiş ve 4 çocuğu olmuştur yazdıklarım hepsi bire bir doğrudur araştırabilirsiniz

    Cevapla
  2. Bu Olayın Aslını Bilmiyorsunuz Ama Adalet yerini Bulmuştur Siz Hiç Boş Çene Çalmayın herkes Kendi derdine yansin artık

    Cevapla
Bizi Takip Edin