Bilecik’te kaldırımda yürüyen 54 yaşındaki kadının üstüne cam düştü (güvenlik kameralarına yansıdı))

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te kaldırımdan yürüyen 54 yaşındaki bayanın üstüne 2. kattan cam düştü, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez İstiklal Mahallesi Teyfikbey Caddesi üzerinde 2 kızı ve torunu ile birlikte yürüyen Aynur Göksu (54) 5 katlı, binanın 2’inci katındaki cam pencerenin üzerinde bulunan cam kaplama düştü.

Kanlar içinde yere düşen kadına çevredeki esnaf ilk müdahaleyi yaparken, yaralı kadın olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bina altında ve yanında bulunan esnaf diğer cam kaplamaların düşmesinden korkarken, bir an önce bu duruma bir el atılması istedi.

Büyük bir ses duyduğunu söyleyen görgü tanığı Burak Aksu, “Ben çıktığımda cam arabanın yanında yaslı bir şekilde duruyordu. Kadında yerde yatıyordu. Ambulansı aradık, 5-10 dakika içinde geldi. Hastayı hastaneye gönderdik. Kadın baygın bir yatıyordu” dedi.

Öte yandan Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın yaşandığı alanda geniş çaplı incelemeler yaptı.

Olay çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde kadının üzerine cam kaplamanın düşmesi ve çevredeki vatandaşların olay yerine koşması yer alıyor.

Bilecik’te kaldırımda yürüyen 54 yaşındaki kadının üstüne cam düştü (güvenlik kameralarına yansıdı))
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. böle bii ihmalkarlık olamazz yazıklar olsunn bunları cezalandıracaksın

    Cevapla
Bizi Takip Edin