Bilecik’te Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te meydana gelen korkunç kazada otomobilin apartman binasına çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Murat Başaranın kullandığı 35 AC 3683 plakalı otomobil, Bahçelievler Mahallesi 19 Mayıs Caddesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek Dostlar Sitesinin birinci katındaki balkona daha sonra aydınlatma direğinin ardından da diğer apartmanın duvarına çarptı.

 

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekipleri otomobilde sıkışan Murat Başaran ile Ali Özkınacı ve Hüseyin Toy’u (20) bulundukları yerden çıkardı. 112 Acil Servis ekipleri Hüseyin Toy’un olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Diğer iki yaralı ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Özkınacı’nda buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

 

 

Sürücü Murat Başaran’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

 

 

Otomobilin jant kapağının duvara yapıştığı ve bazı parçalarının da etrafa dağıldığı görüldü.

 

Bilecik’te Korkunç Kaza: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Yazık oldu gençlerimize, belki fazla cesurdular ama, her isteklerini biz görmedik çocuklarımız görsün diye yerine getiriyoruz ama onlara sorumluluk kazandıramıyoruz… Anne ve babalarına sabırlar diliyorum….

    Cevapla
  2. Allah rahmet eylesin

    Cevapla
  3. Allah rahmet eylesin. Ali kardeşim Kayseri’den dua gönderiyorum hemşerim akrabam.

    Cevapla
  4. TEDAŞ BU BÖLGEDE KAZI YAPTI ONLARIN YÜZÜNDEN TÜMSEK ARACI HAVALANDIRDI KAZANIN ERTESİ GÜNÜ KAZANIN OLDUĞU YERİ DÜZELTTİLER BİR ÜST TARAFI DARMADAĞAN YOLLAR ÖYLECE DURUYOR KENDİLERİ CEZA YEMEMK İÇİN DELİLERİ YOK ETTİLER YAZIKLAR OLSUN HERYERİ DÜZELTENİZE O ZAMAN KÖSTEBEK YUVASI GİBİ BİLECİK YOLLARI

    Cevapla
  5. ELBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR ÖLDÜ

    Cevapla
Bizi Takip Edin