Eldemir ve Yağcı’dan seçim sonuçlarına ilişkin konuşma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, sandıkların büyük oranda açılmasının ardından vatandaşlar sokaklara çıkarak kutlamalar yaptı.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre önde olmasının ardından, seçimi takip eden vatandaşlar, büyük sevinç yaşadı.
Marşlar, tezahüratlar ve havai fişekler eşliğinde kutlama yaptı. Bazı partililer de araçlarıyla konvoy halinde şehir turu attı. Daha sonra binlerce vatandaş Cumhuriyet Meydanında toplandı.

 

 

Cumhuriyet meydanında toplanan binlerce vatandaşa hitap eden AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, “Bugün buradaki sevginizi ve coşkunuzu yürekten selamlıyorum. Recep Tayyip Erdoğanı Cumhurbaşkanı yaptığınız için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Milletvekiliği görevini Selim Yağcı’ya devrettiğini belirten Eldemir, konuşmasının devamında şu ifadelere  yer verdi:

 

“EMPERYALİST GÜÇLERİ ÜZDÜĞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Bugün buradaki sevginize coşgunuza yürekten selamlıyorum. Recep Tayyip Erdoğanı Cumhurbaşkanı yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bu akşam emperyalist güçleri üzdüğünüz için dünyada İsrail’e kastettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizlere kurulduğumuz günden beri seçim zamanı yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum.
Çok kıymetli hemşerilerim bu akşam 3 yıllık görev süremi bu akşam tamamlamış bulunuyorum. Bilecik Milletekilliği görevimi Selim Bey’e devrediyorum. Bu güne kadar ki desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

 

“MİLLET KAZANDI”

Eldemir’in ardından konuşan AK Parti Bilecik 1. sıra Milletvekili Adayı Selim Yağcı ise, şu ifadelere yer verdi:

 

“Millet olarak, Bilecik olarak ne kadar sevinsek azdır. Çünkü bu akşamın galibi, bu akşamın kazananı milletimizdir, sizlersiniz. Her zaman dedik; bu yerel bir seçim değil, bu medeniyetimizin devamını belirleyecek bir seçimdir dedik. Cumhur ittifakı dedik sonuçta milletin adamları ve millet kazandı. Hayırlı uğurlu olsun.”


İLGİLİ HABERLER:

Eldemir ve Yağcı’dan seçim sonuçlarına ilişkin konuşma
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin