KAÇIRMAK İSTEDİĞİ KIZ ARKADAŞININ VE KENDİSİNİN CANINA KIYDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da yaşayan ve bu yıl Bilecik’te iki yıllık meslek yüksek okulunu kazanan Alev Karaduman isimli genç kız, erkek arkadaşının tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybederken, kız arkadaşının canına Hasan Atçı isimli genç ise ardından silahı kendine doğrultarak kendi yaşamına da son verdi.

secgilid

Bursa’da Şuayip Hasan Atçı isimli genç, bir süre önce sosyal medyadan tanıştığı kız arkadaşı Alev Karaduman’ın evine gitti. Atçı, bu sırada babaannesi Saime Zehra Karaduman ile oturan Alev Karaduman’ı kaçırmak istedi. Alev Karaduman ile babaannesi tepki gösterince Şuayip Hasan Atçı dehşet saçtı. Saime Zehra Karaduman’ı evden çıkaran Atçı, yanında bulunan tabancayı çıkardı, Alev Karaduman’ı öldürdü, ardından da silahı kendine doğrultup tetiği çekti.

 

Silah sesleri üzerine içeri giren Saime Zehra Karaduman, torunu ile Şuayip Hasan Atçı’yı yerde kanlar içinde yatarken bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, her iki gencin de yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

“BEN BU KIZI BURADAN ÇIKARTACAĞIM”

Olay sonrası polise ifade veren Saime Zehra Karaduman, “Şuayip Hasan Atçı evimize geldi. Torunumu zorla götürmek istedi. Karşı çıkınca sinirlendi. ‘Ben bu kıza buradan çıkartacağım’ dedi. Ardından beni evden gönderdi. Silah seslerini duyunca eve girdiğimde gözlerime inanamadım” dedi.

 

BİRLİĞİNE GERİ DÖNMEDİ

Şuayip Hasan Atçı’nın Çanakkale’de vatani görevini yaparken izne geldiği ve bir daha da birliğine dönmediği belirtildi.

 

BU YIL BİLECİK’TE OKUYACAKTI

Bu yıl Bilecik’in Pazaryeri meslek yüksek okulu’nda Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümünü kazanan Alev Karaduman ile Şuayip Hasan Atçı’nı cesetleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

KAÇIRMAK İSTEDİĞİ KIZ ARKADAŞININ VE KENDİSİNİN CANINA KIYDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin