Kafa Kafaya Çarpıştılar; 2 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Alına bilgiye göre; Bilecik’te Vezirhan doğru seyir halindeki Elif Türken yönetimindeki 41 ACC 801 plakalı otomobil havanın yağışlı olmasından dolayı Gülümbe Rampaları mevkisinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil karşı yönden gelen Yaşar Alün idaresindeki 26 DY 593 plakalı otomobile çarparak durabildi.

 

Meydana gelen trafik kazasında 2 otomobilin sürücüleri yaralandı. Yaralılar olay yerine 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların durumu iyi olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle kapanan yol trafik ekiplerince tek şeritten kontrol olarak verildi.

Kafa Kafaya Çarpıştılar; 2 Yaralı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Gülümle rampalarinin giriş ve çıkışına birer görevli koyacaksın gelen ve giden bütün araçlara ‘bak kardeş aşağı tek gidiş yukarı çift gidiş veya yan yana sürekli iki çizginin anlamını anlatacaksın öyle göndereceksin. Hadi kural bilmezleri geç diğerlerinin canına malına yazık. (anlayana )

    Cevapla
    • şerit ihlali ile ilgili değil bu kaza, arabalardan biri yolda kaymış önce bariyerlere sonra karşıdan gelen araca çarpmış.

      Cevapla
  2. 1 Kasım 2019, 18:32

    Gülümbe köyü yolu da yağışlı havalarda tehlikeli

    Cevapla
  3. Aynı yerde dün gece bir araç daha kaza yapmıştı önceden her virajda kaza oluyordu ama yol çalışması yapıldıktan sonra o bölgelerde kaza olmuyor neden yolun tamamında bu çalışma yapılmadı sonrada direksiyon hakimiyetini kaybetti kaza yaptı öyle bişey yok en ufak bir hava yağışında yol yağ gibi kayıyor bu yolun kalan yerlerinde aynı çalışmalar yapılırsa bukazalar da önlenmiş olur.

    Cevapla
    • çok güzel demişsin fakat dikkat edersen dönemeçlerde hız sınır tabelası var eğer bunlara uyulsa gerçekten kaza olmaz.

      Cevapla
Bizi Takip Edin