Karla Mücadele Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Yenipazar ilçesine bağlı karla mücadele ekipleri karla mücadele devam ediyor.

Bölgede etkisini sürdüren kar nedeniyle ilçe genelinde ulaşımın sağlanamadığı yerleşim yerleri için yol açma çalışmaları devam ediyor.

 

Uyarılarda bulunan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden; “İlçemiz ve Eskişehir bağlantı yolunun Kuşça Köyü mevkinde kış şartlarından dolayı meydana gelen kar ve buzlanma nedeniyle Belediye ekiplerimizce kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yapılmaktadır. Şoförlerden ricamız, özellikle bu bölgede her hangi bir kazaya sebebiyet vermemek adına, kar ve buzlanmaya karşı dikkatli olunmalıdır. Hayırlı yolculuklar dileriz. ” ifadelerini kullandı.

 

 

Karla Mücadele Devam Ediyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Araçlardan 1 tanesi İl Özel İdaresinin aracı (11 AS 781) niye Belediye ekipleri diye yazılıyor her iki Kurum birden yazılsa olmazmı olur ama maalesef yazılmıyor bu yorumda zaten yayınlanmaz

    Cevapla
  2. 6 Ocak 2019, 17:01

    Reklam kokan hareketler bunlar.Özel idare işini yapmıyor gibi bir izlenim yaratılmak isteniyor burada.Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.Belediyenin imkanları kısıtlı zaten, yapacağı işleri yamayıp Özel idarenin işlerini sahiplenip siyası kazanç elde etmeye çalışıyorlar, yazık çok yazık.Önce işçiye olan borçlarını öde sayın Başkan.

    Cevapla
  3. Yenipazar ilçe merkezine tuz atmaz kaldırım taşı Bozulmasın diye yollar buz pisti önce ilçe merkezini tuzlada, özel idare Eskişehir, Bilecik ve köyler özel idarenin sorumluluğunda her kurum kendi işine bakmasın sayın Başkan …

    Cevapla
Bizi Takip Edin