MAHKEME KARARINI VERDİ: 7 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta’nın da bulunduğu 7 şüpheli geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 7 Aralık 2016 tarihinde FETÖ/PDY mensuplarına yönelik sabah saatlerinde Bilecik ve Bozüyük ilçesinde eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirililmiş ve operasyonlar kapsamında, aralarında Demokrat Parti İl Başkanı ile öğretmen ve esnaflarında bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmıştı.

 

Gözaltına alınan 7 şüpheli bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edilerek savcı karşısına çıkartıldı. Savcı karşısına çıkartılan 7 şüpheliden 2’si savcılık soruşturmasının ardından Adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 5 şüpheli ise mahkemeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

 

Savcılık soruşturmasının ardından serbest bırakılan 2 şüpheli ve Hakim karşısına çıkartılan 5 şüpheli ile birlikte Düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta, Ahmet U., Rufet K., Güven C., Mustafa G., Ömer S. ve Lütfü M. olmak üzere 7 kişi Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


MAHKEME KARARINI VERDİ: 7 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin