MODERN GÖRÜNÜMÜYLE HİZMETE GİRİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’ün merkezinde yer alan ve en önemli buluşma noktalarından biri olan Cemalettein Köklü Parkı yeni görünümüyle vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bozüyük’ün en önemli tarihi eserlerinden birisi olan Kasımpaşa Camii yanında yer alan ve vatandaşların uğrak yeri olan Cemalettin Köklü Parkı yapılan revizyon çalışmaları ile yeniden hayat buldu. Yılların verdiği deformasyon ile birlikte ihtiyaca karşılık veremeyen Cemalettin Köklü Parkı’ndaki revize çalışmaları tamamlanarak park yeni ve modern görünümü ile 13 Ekim 2017 Cuma günü yapılacak açılış töreninin ardından Bozüyüklülerin hizmetine sunulacak.

 

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın talimatları doğrultusunda mevcut ağaçlara zarar verilmeden oluşturulan revizyon projesi kapsamında kafeterya, fıskiyeli süs havuzları, çocuk oyun alanı, oturma alanları, yeşil alan düzenlemeleri, dekoratif aydınlatmalar ve dekoratif giriş kapısı yer alıyor.

 

 

Bozüyük’ün merkezi ve aynı zamanda tarihi bir mekânı olan bu bölgeye yeni bir yaşam alanı projesi olarak kazandırılan, Cemalettin Köklü Parkı’nın ilçenin en gözde mekânlarından biri haline gelmesi planlanıyor.

MODERN GÖRÜNÜMÜYLE HİZMETE GİRİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin