ÖZEL EĞİTİM OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle geçtiğimiz gün Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü katkılarıyla Özel Eğitim Okulları tarafından bir etkinlik düzenlendi.

dsc_2668

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sahne alan öğrenciler, sahnedeki performansları ile izleyenleri büyülediler.

 

Program için haftalarca çalışan, öğretmenlerinin desteği ile eksiksiz hazırlanan ve geçtiğimiz gün sahne alan Özel Eğitim Okulları öğrencileri, sergiledikleri gösteriler, orta oyunları vemüzikal gösterileri ile izleyenleri büyüledi.

 

Diğer yandan Vali Süleyman Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, daire müdürleri ve vatandaşlar ile öğrencilerin katıldığı program, Bilecik Özel Eğitim Okulları öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin ardından başarılı olan engelli sporcu ve antrenörlere ödüllerin verilmesi ile el işi sergisinin gezilmesiyle sona erdi.

 

Özel Eğitim Okulları öğrencilerinin sergiledikleri gösterilerden işte o görüntüler:

dsc_2676 dsc_2686 dsc_2691 dsc_2700 dsc_2702 dsc_2713 dsc_2715 dsc_2730 dsc_2636 dsc_2641 dsc_2651 dsc_2660 dsc_2668

 

ÖZEL EĞİTİM OKULLARI ÖĞRENCİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin