PTT ÇALIŞANLARINDAN DEMOKRASİ NÖBETİNE TAM DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla 20 gündür gerçekleştirilen Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetine katılan PTT çalışanları, demokrasi nöbetine tam destek verdi.
Hain darbe gecesi, ülkenin dört bir yanında olduğu gibi ilimizin de her köşesindeki cami ve mescitlerinden okudukları sala ve ezanlar ile darbeyi susturan müftülük çalışanları ve imam hatipleri yanı sıra Bilecik PTT teşkilatı yöneticileri ve personeli ellerindeki dev Türk Bayrakları ile alanları coşturdu.
Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu tarafından ilahilerin seslendirildiği demokrasi nöbetinde bir araya gelen müftülük çalışanları, PTT çalışanları ve vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.
15 Temmuz’dan bu yana ailesiyle birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetine katılarak, vatandaşların demokrasi şölenine ortak olan Belediye Başkanı Selim Yağcı, PTT çalışanları ile fotoğraf çektirdi.
Alanda kurulan dev ekranda, televizyon kanallarından gündemi takip eden vatandaşlar, haber bültenlerini izleyerek, söylenen marşları hep birlikte haykırdı.

 

DSC_0096 DSC_0088 DSC_0084

DSC_0685 DSC_0721 DSC_0723 DSC_0678 DSC_0682DSC_0115 DSC_0114 DSC_0106

PTT ÇALIŞANLARINDAN DEMOKRASİ NÖBETİNE TAM DESTEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin