Sultaneli Osmanlı Sokağı Hizmete Girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından, Devlet Hastanesi önünde yapılan ve bölgenin yeni cazip noktalarından bir olmaya aday, Sultaneli Osmanlı Sokağı hizmete girdi.

Düzenlenen açılış törenine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Hanımefendiler için son derece büyük faydaları olacağın söyleyen Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can,  “Sultaneli Osmanlı Sokağımızın açılışını yapıyoruz. Hanımefendilere çok faydası olacak dedik. Zira burada başta hanımefendilerimiz olmak üzere ilimizin birçok değerli üyesi burada el emeği göz nuru eserlerini hem sergileme hem de satma imkanı bulacak. Her zaman ilkleri ve örnek projeleri gerçekleştiren Bilecik Belediyesi olarak yine ilk ve örnek bir projeyi hazırladık ve bugün açılışını hep birlikte yapıyoruz.Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve ilimizin yöresel tatlarını, gelenek ve göreneklerini yansıtan aynı zamanda Bilecik bezinden imal edilen elbiselerin, nakışların, el işleri yanı sıra ilimize özgü ürünlerin satışının yapılacağı Sultaneli Osmanlı Sokağı, aynı zamanda büyük bir sosyal sorumluluk projesi ve sosyal belediyeciliğin güzel bir örneğidir” ifadelerini kullandı.

Sultaneli Osmanlı Sokağı Hizmete Girdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. çok güzel proje kutlarım bilecik gelen hediyelik esya arıyor buradan bulucak artık birde lefke taşı hediyelik esya bulabilirmiyizz

    Cevapla
  2. 12 Ekim 2018, 18:03

    LEFKE TAŞI TESPİH OLUCAKMII!!!!!???????????

    Cevapla
  3. Vali kimdir ?

    Seçimle mı gelir?

    Kime bağlı çalışır?

    Valiyi kim denetler?

    …..

    Ne yazık ki devlet adamıdır atanır…. Demek isterdim ama şuan ki süreçte ve son poz da da olduğu gibi
    Vali hükümetin adamıdır hükümet seçer
    Hükümete bağlı çalışır ve hükümet denetler yada hükümetin kurumları tarafından denetlenir ….

    Yani vali devlet adamı değil

    Akp nin elemanıdır

    Cevapla
  4. bomboş bir yatırım.yazık giden paraya.birkaç sene sonra bu dükkanlar kapanır gider.

    Cevapla
Bizi Takip Edin