TARIM PERSONELİ VEDA İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlüğü personeli ile Birlik Başkanları, İl Müdürlüğü personellerinden Hilmi Çiftçi’nin tayin olması nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

IMG_0375

İl Müdürlüğü yemekhanesinde yapılan iftarda İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, “Ramazan ayı, insanların kaynaşma, paylaşma, karşılıklı sevgi, saygı ve muhabbetin arttığı bir aydır. Geçen yıl başlattığımız iftar geleneğimizi devam ettirmek ve kurumumuzda çalışan Bilecik’imize hizmet eden arkadaşımızı uğurlamak maksadıyla personelimiz ve birlik başkanlarımızla bir araya gelmek için bu iftar programını düzenledik. Önemli olan bu güzelliği muhabbeti paylaşabilmektir. İyi niyetli, gayretli ve mütevazi olan arkadaşımıza şahsım ve kurumum adına bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” dedi.

 

Tayini çıkan Hilmi Çiftçi de “4 yıldır sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde çalışma fırsatı bulduğum Bilecik’te çok değerli arkadaşlar edindim. Bu program için başta müdürüme ve katılan katkı sunan herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

Hediye sunumu ile neşeli ve samimi bir ortamda geçen yemek karşılıklı güzel temennilerle sona erdi.

IMG_0382 IMG_0385 IMG_0389 IMG_0372 IMG_0375

TARIM PERSONELİ VEDA İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin