TÜRKİYE’DEKİ EN NİTELİKLİ HASTANE BİLECİK’E YAPILACAK!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezi önünde Sağlık Bakanlığı’nca ilimize tahsis edilen 7 ambulansın devir teslim töreninde konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, yeni hastanenin uygulama projelerinin hazırlanarak ihale aşamasına yaklaşıldığını belirtti.

bilecik haberleri

 

Türkiye’deki en nitelikli hastaneyi Bilecik’e kazandıracaklarını, en kısa süre içerisinde temelini attıktan sonra inşaatını yapıp hizmete sunacaklarını belirten Eldemir Şu ifadelere yer verdi:

 

BÜTÜN HASTANELERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLADIK!

 

Bütün hastaneleri tek çatı altında topladık. Gönül arzu ediyor ki bu ambulanslara ve hastanelere iç ihtiyaç olmasın ama böyle bir şey hayatın akışı içerisinde mümkün değil. Daha ilk günden Türkiye’de sağlık sistemi açısından hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söylemiştik. Bütün hastaneleri tek çatı altında topladık.

 

AMBULANS YETİŞEMİYORSA HELİKOPTER MİLLETİMİZİN İSTİFADESİNDE!

 

Devlete ne zaman ihtiyaç hissedersek hemen yanımızda 112 aracılığı ile bir ambulansı, o yetişemiyorsa bir helikopteri artık milletimizin istifadesine sunduğumuzu herkes görüyor. Dünyada bu alana da çığır açtık.

 

TÜRKİYE’DEKİ EN NİTELİKLİ HASTANEYİ BİLECİK’E KAZANDIRACAĞIZ!

 

Türkiye’deki en nitelikli hastaneyi Bilecik’e kazandıracağız, Bilecik ilinde en kangren sorun olarak hissetmiş olduğumuz, hemşehrilerimizin yeni hastane ile ilgili taleplerini sürekli dinliyorduk. 2015 yılının Haziran ayından itibaren önce arsa konusunu hepimizin gayreti ile çözdük. Şu anda hastanemizin uygulama projeleri de hazırlandı. Artık yavaş yavaş ihale aşamasına geldik. Ben bilhassa çağın gereklerine en uygun hastane yapabilme adına proje süresince fevkalade katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Türkiye’deki en nitelikli hastaneyi Bilecik’e kazandıracağız. Bu konuda hemşerilerimizin bizden ısrarla beklediği hastane konusunu da en kısa süre içerisinde temelini attıktan sonra inşaatını yapıp milletimizin hizmetine sunacağız.
bilecik haberleribilecik haberleri


İLGİLİ HABERLER

TÜRKİYE’DEKİ EN NİTELİKLİ HASTANE BİLECİK’E YAPILACAK!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 25 Nisan 2016, 23:55

    Laf degil hizmet uretiyoruz. Emegi gecenlerden Allah razi olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin