Yeryüzü Melekleri Hoş Geldiniz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından “Yeryüzünün Melekleri Hoş Geldiniz” etkinliği düzenlendi.

Şehit Kemal Ay Anadolu Lisesi Çok Programlı Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Özlem Karakaya yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen “Yeryüzünün Melekleri Hoş Geldiniz” programı çerçevesinde “Kim Demiş ki Yapamayız” projesi kapsamında ilçemize 30 özel çocuk ziyarete geldiğini söyledi.

 

Özel çocuklara yönelik toplumsal bilinci farkındalığı kazandırmaya devam etmek, ailelerinin karşılaştıkları engelleri ortadan kaldırmak adına “Kim Demiş ki Yapamayız” projesi kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ertuğrulgazi Etno Spor Federasyonuna bağlı 30 özem öğrenci ilçemizi ziyaret ettiğini belirten Karakaya, “ Proje kapsamında Cengiz Topel İlkokulundan 4 özel öğrencimizde etkinliğe dahil oldu. Özel öğrenciler Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile beraber tişört boyama atölyesinde birlikte çalışarak, sosyal ve kültürel etkinliklerde özel çocuklarımızı akranlarıyla buluşturup bir birileri ile kaynaşmayı ve tanışmayı sağlamış oluyoruz” dedi.

 

Etkinlik, daha sonra Gölpazarı Kaymakamı İbrahim Güneş, Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Bozkan, İlçe Emniyet Amiri Adnan Düzen, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hüseyin Kaçmaz ve daire amirleri ile beraber Öğretmenevi’nde bir araya gelerek yemek yediler.

Yeryüzü Melekleri Hoş Geldiniz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin