YOĞUN KAR YAĞIŞI BİLECİK’TE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te dün başlayan kar yağışının ardından bugün okullar tatil edilirken, soğuk hava ise yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

 

 

Bilecik’te kentin belirli kesimlerinde ulaşım güçlükle sağlanıyor. Özellikle Bilecik-İstanbul karayolu sanayi rampaları mevkiinde oluşan uzun araç kuyrukları, İstanbulu anımsattı bugün Bileciklilere.

 

 

Zincir takmayan ve kar lastiği bulunmayan araçlar ile fabrika servisleri, çıkamadıkları sanayi rampalarında uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. İşçiler rampayı çıkamayan servislerinden inerek çalıştıkları fabrikaya yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.

 

 

Kent merkezinde genel olarak yollar açık ancak Bilecik-Osmaneli karayolunun Gülümbe rampaları mevkisinde yoğun kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafiğin kapandığı bildirildi.

 

 

Diğer yandan karayolları ekipleri, yolların ulaşıma kapanmaması için var güçleri ile çalışmalarını sürdürürken, Ekipler görüş mesafesinin düştüğü ve kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

 

 

Bugün tatil olan okulların, kar yağışının böyle devam etmesi durumunda yarın da tatil olması beklenirken, resmi bir açıklama yapıldığı takdirde haber sitemizde sizlerle paylaşacağız. Ayrıntılar ve gelişmeler için haber sitemizi takip edebilirsiniz.

YOĞUN KAR YAĞIŞI BİLECİK’TE HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 29 Aralık 2016, 14:33

    Karayollari sinifta kalsi. Dun gece hizla baslamasi gereken tuzlama calismalarinin cok yavas devam etmesi nedeniyle oldu bu sikintilar…

    Cevapla
  2. Suç kara yollarının değil. Kar yağmış sen tedbir almış mısın? Toplu taşıma kullan herkes arabayla yola çıkarsa sıkışıklık olur elbette. Bu kar yağışı bütün gece devam etti millet görüyor çok elzem değilse bin dolmuşa veya servise git kardeşim.Trafiği neden kalabalıklaştırıyorsunuz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin