Yürüyemeyen ve Ölüme terk edilen “yaşlı Eşek”e Sahip Çıktılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşlandığı için ölüme terk edilen eşeğe, sahip çıktı.

“Gelincik” ismi verilen yaşlı eşek,Tırnakları uzun olduğu için yürüyemiyor, enfeksiyon kapan ve  tedavisinin ardından isteyen bir hayvan severe verilecek.

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Nedret Avcı, yaptığı açıklamada, hayvanın yaşlandığı için kendisine bir faydası olmadığı gerekçesiyle bir kişi tarafından başı boş halde sokağa bırakıldığını belirterek, “Orada vatandaşlarımız bulmuş merkezimize getirdiler. Başı boş gezerken herhalde betonda büyütmüşler, hayvanın tırnakları gayet büyümüş uzun. O yüzden yürüyemiyor. Tedavisini yapıp iyileştireceğiz, tüy dökümüne girmiş. Enfeksiyon var hayvanda, tedavisini yaptıktan sonra sahiplenmek isteyen bir vatandaşımıza vereceğiz. Hayvanları yaşlandı diye başı boş bırakmaktansa bize getirsinler, gerekli tedavisini bakımını burada yapıyoruz. ” diye konuştu.

 

Havanın çok sıcak olması nedeniyle bir ağaç gölgesinde bakımı devam eden eşek, tırnaklarının kesilmesinin ve enfeksiyon tedavisinin ardından eski günlerine dönecek.

Yürüyemeyen ve Ölüme terk edilen “yaşlı Eşek”e Sahip Çıktılar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 5 Temmuz 2018, 16:27

    Çok güzel bir çalışma

    Cevapla
  2. Sonsuz teşekkürler hepinizden allah razı olsun onu yaşlı diye bırakan utansın

    Cevapla
  3. Yürümeyen eșek. Et yiyen böcek. Geyik böceği. Bilecik gündemine bak.

    Cevapla
Bizi Takip Edin