Zeytin Dal Harekatı’nı Her Şart Ve Durumda Sonuna Kadar Destekliyoruz.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Sivil Dayanışma Platformu tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

BİSİDAP – Sivil Dayanışma Platformu 25 STK ortaklığında gerçekleştirilen basın açıklamasında Ahmet Selöz, Cuma namazı çıkışı Kayı Boyu Camisi önünde yaptığı basın açıklamasında, terör örgütlerine alan açan emperyalizmin taşeronlarına karşı yapılan harekatın, PKK’nn uzantısı PYD’nin Afrin’deki kan iktidarının da sonunu getireceğini söyledi.

”Biz oyunu hep beraber izledik” ifadesinde bulunan Selöz, ”Artik herkes tarafından emperyalist bir oyun olduğu gerçeği bilenen DAEŞ’le mücadele adına terör örgütü olma özelliği gizlenmek istenen PYD’nin bölge insanına karşı uyguladığı baskı ve şiddeti sonlandırmasını beklediğimiz harekatin aynı zamanda zorla terör kamplarına kaçırılan çocukların ve ailelerinin özgürlüğü, PKK-PYD tarafından sürülen diğer toplulukların da yurtlarına kavuşmaları anlamına gelecektir. Millet olarak bu toprakların mayasına güveniyor bir ve beraber olduğumuz biliyoruz. Irak ve Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen bu yapının birliğimizi ve beraberliğimizi hedeflediğinin de bilincindeyiz Bütün bölgenin hafızası konumundaki ülkemizin birliği ve beraberliği ümmet için mazlum halklar için bir umuttur. Bu umudun korunması adına yapılan Zeytin Dal Harekatı’nı her şart ve durumda sonuna kadar olarak destekliyoruz.”

 

Geniş güvenlik önlemlerinin altında yapılan basın açıklamasına siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Şehitler için kılınan gıyabi cenaze namazı ve duanın ardından vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı.

Zeytin Dal Harekatı’nı Her Şart Ve Durumda Sonuna Kadar Destekliyoruz.
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Unutmayın bak her durumda destekliyorsunuz yarın işler sarpa sarinca şehit sayiları artınca kendi evladımız şehit olunca Suriye’deki ateş ülkemize sıcrayinca … Hala destekliyeceksiniz unutmayın … Ekonomik kriz artınca dolar alıp başını gidince emekliler maas alamayınca unutmayın yine destekliyeceksiniz…

    Cevapla
  2. 29 Ocak 2018, 15:39

    mavi marmara olayında da böyle gaza geldik o vakitler şimdi nefret ettiğiniz bir kesimin lideri dönemim hükümetinin aksine daha mantıklı bir cevap vermiş ve bizde milletçek yuhalamıştık. sonra yıllar geçti CB en sonunda o kişinin söznü kullandı döenim başbakanından mı izin aldınız dedi. ya böyleyiz çok uzatmaya gerek yok… çocuğu şehit olan baba ve annelerin yerine koyun bakalım rahat uyuyabilecek misiniz. sureye insanı gösterdğimiz yardımı iyiliği kendi insanımıza güzeliiği. afrin bir faci olarak sonuçlanacak rusya ve abd yi ya tanımıyorsunuz ya sa siz lpg ile çalışan bir akla sahipsiniz.. olan gecnçlere babasız kalacak evlatlara oluyor. sizde öyle pankarta vatan savunun

    Cevapla
Bizi Takip Edin