1. OSB OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU BASINA KAPATILDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliği’nin 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) yol tarafındaki TSO ile Polisevi arasındaki yaklaşık 40 bin metrekarelik alana talip olmasının ardından, Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi  16. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Süleyman Elban’ın Adliye, Emniyet Müdürlüğü gibi bazı kamu kurumlarını OSB sınırları içerisine taşınmasıyla ilgili önerisi üzerine OSB Olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Vali Elban’ın 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin yol tarafındaki TSO ile Polisevi arasındaki yaklaşık 40 bin metrekarelik alan ile ilgili önerisi hakkında karar verileceği Olağanüstü Genel Kurul toplantısında basın mensupları dışarı çıkartıldı.

 

Yoklamanın alınması ve Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Pelin Arslan ve Faruk Çömlekçi’nin katip üyeliğini, Kemal Ergal’ın divan başkanlığını yağtığı toplantıda, Kemal Ergal tarafından, önemli bir konunun görüşüleceği ve bu kapsamda yetkisi bulunmayan herkesin özellikle de basın mensuplarının dışarı çıkması istendi.

 

 

Olağanüstü Genel Kurul toplantısı daha önceleri hiç rastlanmayan bir ilke tanıklık etti ve basına kapatıldı. Genel Kurulun basına kapatılma gereğinin neden alındığı, neyin neden kimden gizlendiği, Bilecik için çok önemli olan bu gelişmelerin kamuoyundan neden gizlenmeye çalışıldığına her hangi bir anlam verilemezken, basın mensuplarının toplantıdan çıkarılmasına da gazetecilerin tepki verdikleri kaydedildi.


İLGİLİ HABERLER:


1. OSB OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU BASINA KAPATILDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin