VALİ ELBAN, AĞRI İÇİN ÖZELLİKLE SEÇİLMİŞ BİR İSİM!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 41 ilin valisi değişmiş, Bilecik Valisi Süleyman Elban’da Ağrı’ya atanmıştı.

 

İlimize atandığı günden bu yana önemli projeler üzerine çalışan ve hayata geçiren Vali Süleyman Elban Ağrı’ya atanırken, Elban’ın yerine ise Bilecik Valisi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın atandı.

HEM VALİ HEM BAŞKAN

Ağrı’nın Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Belediye Başkanı Sırrı Sakık, üç yıl önce yerel seçimde yaptığı açıklamalarla ilgili çeşitli soruşturmalar açılmış ve Sakık geçtiğimiz aylarda tutuklanmıştı.

 

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın görevden alınmasının ardından Ağrı Valisi Musa Işın Belediyeye kayyum olarak atanmıştı. Bu konuda Vali Süleyman Elban’ın Valilik görevini yürütürken, Belediye Başkan Vekili olarak da görev yapması bekleniyor.

 

Diğer yandan, daha önce Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde 13 sene boyunca görev yapan, Belediye ve Belediyeciliği iyi bilen Elban, bu iş için biçilmiş kaftan.

ÖZELLİKLE SEÇİLMİŞ BİR İSİM

Ülkenin içinde bulunduğu durum, atlattığı badireler göz önüne alındığında Vali Elban’ın Ağrı için özellikle seçilmiş bir isim olduğunu gözler önüne seriyor.

 

Hatırlanacağı üzere Bilecik’e yaptığı ve yapım aşamasında olan projeleri ile adından hem yerelde hemde ulusalda sıkça bahsettiren, genç, dinamik ve herkes tarafından sevilen Elban’ın Bilecik’te ki görev süresi daha bir yıl bile olmadan Ağrı’ya atanması Bilecik için büyük kayıp olsa da, ülkenin her koldan terör ve teröristle mücadele ettiği ve yeniden yapılanma sürecine girdiği bugünlerde Vali Elban’ın Ağrı’ya atanması çok yerinde bir karar olmuş.


İLGİLİ HABERLER:

 

 

VALİ ELBAN, AĞRI İÇİN ÖZELLİKLE SEÇİLMİŞ BİR İSİM!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 22 Haziran 2017, 18:22

    Bukadar başarılı birisini bilecikte birakirlarmi yarim kalanlar ne olcak sayin valim kayiboyu icin yapilacak tesis meraklar icerisindeyiz.rabbim yarve yardimcin olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin