ALT GEÇİT YAZI TAHTASINA DÖNDÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişin korkulu rüyası Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana gelen kazaları önlemek amacıyla yapılan, Bahçelievler ve Hürriyet Mahallerini birbirine bağlayan Alt geçit, ne yazık ki duyarsız vatandaşların çilesini çekiyor..

IMG_8108

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler ve Hürriyet Mahallerini birbirine bağlayan alt geçit’in duvarları yetkililer tarafından tertemiz yapılmış, yapılan ışıklandırma ise geçite ayrı bir hava katmıştı.

 

Yapılan ışıklandırma ile gece-gündüz araçların ve yayaların daha güvenli bir şekilde mahalleler arası geçiş yapabilmeleri sağlanmıştı. Fakat kimliği belirsiz kişiler duvarları yeniden sprey boyalarla yazı tahtasına döndürdü.

 

 

VATANDAŞLAR SERT TEPKİ GÖSTERİYOR

Geçtiğimiz aylarda yetkililer tarafından ışıklandırılan ve duvarları boyanarak tertemiz yapılan alt geçit yeniden yazı tahtasına dönmüş durumda. “ Alt geçidi kullanan vatandaşlar, kimliği belirsiz kişiler tarafından duvarların sprey boyalar ile boyanmasına tepki gösterdiler.

IMG_8120 IMG_8119 IMG_8116 IMG_8108 IMG_8107 IMG_8106

ALT GEÇİT YAZI TAHTASINA DÖNDÜ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. zamane gençleri ne dersin…

    Cevapla
  2. devlet yapsın, bu ergenler boyasın.. ailelerde iş yok abi uyarmıyorlar, öğretmiyorlar sonuç bu.. biz ülke olarak nasıl gelişeceğiz böyle??

    Cevapla
  3. Ya anlamadığım şu ki ; öyle bir tepki veriyorsunuz ki görenler küfür yazmış sanacak. Güvenlik falan dikin bari tam olsun.

    Cevapla
Bizi Takip Edin