ANADOLU YILDIZLAR LİGİ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Türkiye Şampiyonası kızlar ve erkekler final müsabakaları gerçekleştirildi.

 

Vali Süleyman Elban, Bilecik İstasyon Spor Salonu’nda, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile sporseverlerin katıldığı şampiyonanın ödül töreninde, farklı illerden şampiyonaya katılan sporcuların centilmenlik içerisinde müsabakalarını tamamlamalarından dolayı tebrik etti.

 

 

Sporcuların göstermiş oldukları başarılarının öğrenim hayatlarında da göstermeleri gerektiğini belirterek, ”Bilecik’te spor anlamında önemli organizasyonlar yapılıyor. Nisan ayında İller arası Kyokushin Karate Turnuvası yapıldı. Şimdide Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptık. Farklı etkinliklerin de yapılabileceği mekanlara sahip ilimizden, hem gençlerimizi spora alıştırmak hem de ulusal ve uluslar arası alanda sporcular yetiştirmek hedefimiz. Öğrenim hayatında elde edilen başarılar, spora yeni başlayan gençler için de örnek teşkil edeceğine inanıyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

13 ilden 16 kulüp ve 85 sporcunun katıldığı şampiyonada, erkekler ve kızlar kategorisinde dereceye giren takımlara madalyalarını ve ödüllerini Vali Elban, Vali Yardımcısı Özgün, il Emniyet Müdürü Namal ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız verdi.

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin