BAŞKAN FİKRET KARABIYIK: “ŞUAN DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KALABALIĞIZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Kongre tarihleriyle alakalı gerekli istişareleri yaptıklarını, parti tüzüğü gereği nüfusu 5 bin ve üzeri olan beldelerde kongre olduğunu, 3 beldede kongre olmayacağını, il yönetim kurulu kararıyla atama gerçekleştireceklerini söyledi.

Başkan Karabıyık, Haber228’e özel yaptığı açıklamada, 14 Mart’ta 2 ilçe, 21 Martta 2 ilçe, 28 Mart’ta 2 ilçe ile 4 ve 5 Nisan’da da Bozüyük ve Bilecik’in kongrelerini yapacaklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“İYİ İŞLER ÇIKARTIYORUZ”

İnşallah huzurlu, güzel, kalabalık katılımlı ve coşkulu kongreleri yaparız. Bu konuda iyi işler çıkartıyoruz. Biliyorsunuz 20 ocak 2018 yılında ilimizde il başkanlı kongresini ilin en büyük salonunda yaklaşık 4 bin kişi katılımlı kongre yapmıştık. İl tarihinin en kalabalık organizasyonunu yapmak nasip oldu. Orada misafirimiz o dönemin başbakanı, son başbakanımız sayın Binali Yıldırım bizleri yalnız bırakmadı. İlçe kongrelerimizde yine aynı coşkuyu katlanarak devam ettireceğimiz inancındayım.

 

“ÇOK CİDDİ VE GÜZEL BİR COŞKU VARDI”

Göreve geldiğimiz günden beri hep genç bir il başkanı olmamız hasebiyle sosyal medyayı daha etkin kullanalım, sahada daha görünür olalım, daha çok üyemiz olsun, seçimlerde daha yüksek performans sağlayalım gibi daha akılcı bir siyaset modeli izlemeye gayret ettik. Sonuçta bir sürü seçim süreci geçirdik ve son seçim olarak 31 mart yerel seçimlerinde elimizde olan belediye sayısı azalınca bizde biraz ister istemez biraz motivasyon kaybına sebep oldu ilk etapta. Ama parti kurucularımızdan bugüne kadar yaptığımız istişarelerde, çalışmalarda, değerlendirmelerde, toplantılarda çok ciddi bir yol katettik. Bunun en büyük göstergesi geçtiğimiz ay yapmış olduğumuz il danışma toplantısıydı. Burada çok ciddi ve güzel bir coşku vardı. Bu coşku her şeyden ziyade o toplantıda da söylediğim gibi bizim toparlanmamızı daha kolay kıldı. Şuanda güzel ses getirecek çalışmalarımız da var.

“DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KALABALIĞIZ”

Kongreler bir yenilenme, bir tazelenme, bir motivasyon dönemleri oluyor. Bu süreçlerde tabi acaba ilçelerde değişiklik olacak mı, beldeler de değişiklik olacak mı, il başkanı devam edecek mi, yeni yönetim nasıl olacak gibi sorular oluyor. Biz bu noktada yeni yönetimimizi çok güçlü ve kalabalık bir sayıya ulaştırdık ve her geçtiğimiz günde arttırıyoruz. Kongreye güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Tabi 31 martın sonunda biraz sönük bir hava verdik bu da bizim motivasyon eksikliğimiz var ama motivasyon eksikliğimizi üzerimizden attık. Şuan daha kalabalık, daha coşkulu, daha güçlü bir şekilde sahalardayız ve sahalarda olmaya devam edeceğiz.

 

“BİLECİK’TE 26 BİN ÜYEMİZ VAR”

Partilerin gücünü gösteren en önemli faktörlerden bir tanesi de üye sayılarıdır. Biz Türkiye genelinde AK Parti olarak 11 milyona yakın üyemiz var. Seçimden sonra bir takım ölümler, vefatlar, yenilenmeler ve  belki nispeten istifa etmelerle birlikte bu sayılarda bir durgunluk yaşanmıştı. Ama son birkaç aydır bu manada ilimizde AK Partiye çok ciddi bir üye artışı sağlanmakta. Şuan bunları kongrelerden dolayı sisteme kaydedemiyoruz, sistem kapalı arşivliyoruz. Sistemimiz açılır açılmaz kaydederiz ve resmi rakamları da açıklarız. Şuan üye sayımız Bilecik’te il genelinde tabi tüm siyasi partilerin kat be kat üstünde. 26 bin civarında bir üyemiz var. Hedef bu seneyi 30 – 35 bin bandında üyeyle tamamlamak. İnşallah bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum.

“SPORA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Ellerinden geldikçe siyasileştirmeden spora destek olmaya çalıştıklarını da dile getiren Başkan Karabıyık, şu ifadelere yer verdi:

Elimizden geldiğince bunu siyasileştirmeden geri planda boks’a destek olmaya gayret ediyoruz. Bu noktada minikler Türkiye şampiyonası burada serkan mayda kulübü üzerinden gerçekleştirdik. Çok güzel bir katılım oldu. Boks federasyonu başkanı da geldi. Güzel şampiyonlar çıkarttı ve çıkarmaya devam ediyor. Keza Satranç federasyonu bölge temsilcimiz sayın Cumhur bey burada çok güzel işler yapıyor onu desteklemeye gayret ediyoruz. Satranç konusunda da herhalde son 2 yıl içerisinde lisanslı oyuncu sayısı en yüksek sayılara ulaştı. 2 yıl önce bu sayı 100 civarındayken şuan bu sayı sanıyorum 3 bine ulaştı. Bu rakam her yıl katlanarak devam edecek bu konuda güzel çalışmalarımız, desteklerimiz oluyor. Keza yine sosyal manada halkımızın taleplerine siyasi parti gözetmeksizin ilimizin menfaatleri çerçevesinde çalışmalara katılıyoruz.

 

Başkan Karabıyık’ın Haber228’e özel yaptığı açıklamaların diğer başlıklarını aşağıdan ulaşabilirsiniz..


İLGİLİ HABERLER:



 

BAŞKAN FİKRET KARABIYIK: “ŞUAN DAHA GÜÇLÜ VE DAHA KALABALIĞIZ”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin