Başkan Şahin’den Milletvekili Yağcı’ya Resimli Cevap

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Milletvekili Selim Yağcı’nın şehir merkezinde devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarına paylaştığı resimle cevap verdi.

“EZİLEN VE KIRILAN YERLERİ DEĞİŞTİRİLMEYE MÜSAİT”

Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında, “Belediye başkanlığım dönemimde burada alt yapı çalışması yapılmış olup hem de 100 yıl ömrü olan koruge borular kullanılmış olup ezilen kırılan yerleri değiştirilmeye müsait bir malzeme olarak yapılmıştır. Sanki daha önce hiç yapılmamış gibi daha 10 yıl geçmiş yeni yapılan bir alt yapıyı söküp yerine artık tercih edilmeyen kırıldığında tamir edilmeyen eski künt sistemine geçilmesi maalesef Bilecik’in parasını ve hemşehrimizin hakkını gereksiz heba etmektir.” ifadelerini kullanmıştı.

“BİZ BOŞ LAF ETMEYİZ..”

Milletvekili Yağcı’nın açıklamasının ardından, Başkan Şahin’de sosyal medya hesabından “Varolan yağmursuyu hatlari.. Neden her yağmurda Bileciği sel basiyormuş anlaşildi mi.?? Biz boş laf etmeyiz .. Bilimin ve fennin gereklerini yapar geçeriz.. Ayrica kim vatandaşin paralarini çarçur etmiş görün istedim..Bir daha da bilmediğiniz konularda kelam etmeyin..” ifadelerine yer verdi.

“İHALE USULE VE HUKUKA UYGUN DEĞİL”

Diğer yandan Başkan Şahin, Milletvekili Yağcı’nın açıklamasına sosyal medya hesabından üstü kapalı cevap verirken, Milletvekili Yağcı’nın, “Alt yapı çalışmalarının ihalesi 3 defa iptal edilmesine rağmen pazarlık usulü il dışından gelen bir Şirkete ihalesi verildi, ihale usule ve hukuka uygun değil. Halkımızın oylarıyla seçilmiş olanlarda halkımızın menfaatlerini korumak zorundadır yoksa birilerine para kazandırmak için 3 ihaleyi iptal edip kanuna karşı hile yoluyla yapılmış olan yeni hattı sökerek birilerine peşkeş çekmemelidir.” açıklamasına Başkan Şahin’in nasıl bir cevap vereceği ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.


İLGİLİ HABERLER:

Başkan Şahin’den Milletvekili Yağcı’ya Resimli Cevap
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. o borunun o kepçeyle ordan sağlam çıkmasını düşünecek bir inşaat işçisi aranıyor.

    Cevapla
  2. Her şey iyi güzelde Allah insanlara akıl vermiş fikir vermiş düşünsünler diye.O borunun öyle olabilmesi için yolun çökmesi lazım bilecik çarşıda o şekilde çökmüş yol yok bana kalırsa.

    Cevapla
    • 29 Mayıs 2020, 09:34

      tebrikler , bu başkanda maalesef imamoğlu gibi herkesi satılık 15 mal yerine koyuyor

      ama o kesimin almak istediği haberi semih bey verdi. korige boru çok sağlamdır

      Cevapla
  3. 29 Mayıs 2020, 09:35

    işleri güçleri propağanda , genetik kardeşim genetik

    o boruyu o hale getirenleri ustalıklarından dolayı başarılar dileriz

    Cevapla
  4. yalanınız batsın

    Cevapla
  5. fotoğraf güzel ama ama ama hahahahahahhaahhahahhhhhahhha diyorum

    buna kesin inanmışlardır. hahahahaha

    Cevapla
  6. bende gerçekten bir şey söyledi sanmıştım . sadece selim yağcının haklı olduğunu oda tasdik etmiş

    Cevapla
Bizi Takip Edin