MV. Selim Yağcı, Başkan Semih Şahin’i Sert Sözlerle Eleştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’i sert sözlerle eleştirdi.

Belediye tarafından Kent merkezinde gerçekleştirilen alt yapı çalışmaların yanlış olduğunu, üzerinde çalışılmadığını ve birilerine para kazandırmak için yapıldığını aktaran Milletvekili Selim Yağcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“BİR YIL GEÇTİKTEN SONRA”

Bilecik Belediyesi yönetimi seçilmelerinden bir yıl geçtikten sonra; milli, tarihsel ve manevi değerlerimizi tahrip eylemlerinden kafasını kaldırıp şehire bakmaya karar verdi herhalde ama; bu defa da hem baktığı yer, hem yaptığı iş, hem de usulü yanlış üzerinde iyi çalışılmamış sadece birilerine para kazandırmak için yapıldığı anlaşılan bir iş görüntüsü var.

“ŞUANDA YAPILDIĞI GİBİ YAPILMAMALI”

Öncelikle Belediyecilikte alt yapı çok önemli ve yapılması gereken bir iş ama iyi bir şekilde yapılmazsa sorunu ortadan kaldırmaz geleceğin en büyük sorunu olur. Bilecik her geçen gün büyüyor bu büyümenin gerektirdiği alt yapı yatırımlarınında yapılması gerekir. Ancak Bilecik Belediyesinin şu anda yaptığı gibi yapılmamalı tabiki.

“KIRILDIĞINDA TAMİR EDİLEMEZ”
Öncelikle altyapı çalışması başladıkları yer Çarşı merkezinde şadırvanın olduğu bölge;Belediye başkanlığım dönemimde burada alt yapı çalışması yapılmış olup hem de 100 yıl ömrü olan koruge borular kullanılmış olup ezilen kırılan yerleri değiştirilmeye müsait bir malzeme olarak yapılmıştır. Sanki daha önce hiç yapılmamış gibi daha 10 yıl geçmiş yeni yapılan bir alt yapıyı söküp yerine artık tercih edilmeyen kırıldığında tamir edilmeyen eski künt sistemine geçilmesi maalesef Bilecik’in parasını ve hemşehrimizin hakkını gereksiz heba etmektir.Ayrıca söz konusu bölgede biz o alt yapıyı yaptıktan sonra su baskını da hiç olmamıştır.

“İHALE USULE VE HUKUKA UYGUN DEĞİL”
Yine sayın Belediye başkanının bu alt yapı çalışmalarına ait ihale 3 defa iptal edilmesine rağmen usule aykırı bir şekilde fen işleri müdürünü ve İlgili başkan yardımcısını karşı çıktıkları için değiştirerek Korona Virüs olayını konuyla ilgili olmamasına rağmen acil işlerden gösterip kanuna karşı hile yoluyla ihale yasası 21/b maddesine sokarak pazarlık usulü her zaman ihaleleri verdikleri il dışından gelen bir Şirkete verilmiştir. İhale işlemi usule ve hukuka uygun değildir.Korona virüs salgını yağmur hattı çalışmasını acil hale getirecek nitelikte bir sebep değildir.Bu konuya ilişkin ilgili makamları göreve davet ediyorum.

“BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMEMELİDİR”
Değerli Hemşehrilerim bizler demokrasiye inanan ve milletimizi verdiği kararı baş tacı yapan bir düşüncenin mensubuyuz. Ancak halkımızın oylarıyla seçilmiş olanlarda halkımızın menfaatlerini korumak zorundadır yoksa birilerine para kazandırmak için 3 ihaleyi iptal edip kanuna karşı hile yoluyla yapılmış olan yeni hattı sökerek birilerine peşkeş çekmemelidir.

“TARİH ŞERİDİNİ YOK ETME DÜŞÜNCESİ VARSA..”
Ayrıca bu hattın suyunun Şeyh Edebali türbesinin bulunduğu bölgeye verileceğini duydum.Biliyorsunuz o bölgenin büyük kısmı dolgu toprak,ayrıca karşı mezarlık tarafında heyelan riski var, bunlara dikkat edilerek kontrollü ve güvenlikli vermek gerekir yoksa bölgede ileride telafisi imkansız hasarlara yol açabilir. Ama sayın Başkanın diğer yaptığımız ve ceddimizi hatırlatan eserlerimize yaptığı yıpratma ve yok etme işlemleri gibi bu yöntemle yılda bir milyon üzerinde insanın ziyaret ettiği Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini yok etme düşüncesi varsa onu bilemem!!!

“HEMŞEHRİLERİMİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM”
Ayrıca alt yapı çalışması şehir içinde başlamadan önce şehrin ana kanalizasyon hattı mezarlık bölgesinde patlamış ve adeta orada yatan geçmişimiz üzerine akar gibi akarken bölgeyi kirletirken orayı yapmayıp sorun olmayan noktadan başlanmasının takdirlerini de saygıdeğer hemşehrilerime bırakıyorum.

“TAKDİR SİZLERİN, TEDBİR YÖNETİCİLERİNDİR”
Değerli Hemşehrilerim şehrimizin kaynakları sınırlı bunun önceliklerinin iyi belirlenip daha etkili ve verimli kullanılması gerektiği kanaatindeyim.Bizim görevimiz 15 yıllık bir belediye başkanı ve bugün milletvekili olarak doğrular ve yanlışları hemşehrilerimize göstermektir.Takdir sizlerin,tedbir yöneticilerindir.Selam sevgi saygılarımla…


İLGİLİ HABERLER:

MV. Selim Yağcı, Başkan Semih Şahin’i Sert Sözlerle Eleştirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

24 Yorum

  1. CHP liler yıl 1999 2004 yıllarında sizde bilecik de belediyecilik yaptınız belediyeyi bastırmaktan başka birşey yapmadınız.Şimdi yine yapıyorsunuz yine görecez boyunuzun ölçüsünü öyle lafla gemi yürümez.

    Cevapla
    • 12 Mayıs 2020, 19:46

      20 yıllık iktidar ne yapmış kardes . İktidara gelmemiş Parti’nin belediyesindeyiz.Destek yok . Hiç bişi yok . Açtıkları borçları daha kapatamadi Semih başkan. kalkmış 99lari konuşuyorsun.Sen saatligi yarım dolara çalışmaya devam et sonra emekli ol 1500 TL ile devam et

      Cevapla
      • Sen 2002 den önce uzaydamı yaşıyordun kardeş!!!!!!

        Cevapla
      • Kardeşim bir insanın gözü kör kulağı sağır birde nankör olduktan sonra ona yapılacak hiç birşey yok.CHP liler 2004 yılında selim Yağcıya bıraktıkları borcu unuttular belediye işçinin borcunu ödeyemiyordu.Belediye mazotcunun borcunu ödeyemiyordu.belediye icralıktı.Belediyede araçlar desen hepsi hurda.Semih şahin köyden bahsediyor köy görmek istiyorsa bilecik un 2004 yılından önceki fotoğraflara baksın.bahçeli evler mah hürriyet mah TOKİ sanayi çamurdan batakdan girilmiyordu.Yollar desen Köstebek yuvası gibiydi.Ama sizlere ne anlatsanki sizler anlamazsınız.

        Cevapla
      • 14 Mayıs 2020, 14:23

        saatliği yarım dolar chdp zamanında doların onda biri idi araştır
        alayınız kelleci, yalancısınız
        be insafsızın kızı be nankör kedi

        Cevapla
  2. bellediye başkanları arasında bileciği bir Ege’de ki ilçelerden geri bırakan tek Başkan kendileri nasıl bir imar çalışmaları yapmışlar nasıl yönetmişler hayret Ülkeyi kasabaları gezmesek İstanbul’u teslim ettik diyecekler bırakın birileri bişey yapsın varsa elinizde delil mahkeme orada devletin kurumları orada gidin şikayet edin yoksa gerisi boş

    Cevapla
  3. Bu laflara karnımız tok artık vekilim.. sen ne yaptın ne yapıyorsun onu de hele
    Söz verdiğin vadettiğin hangi projeyi bitirdin bi düşün bakalım

    Cevapla
    • 14 Mayıs 2020, 14:20

      selim yağcı olmasa gerçekten köylü idin
      çer çöp çamura alışmışsınız
      Allah iflah etsin

      Cevapla
      • Allah seni ıslah etsin… köylü olmak şereftir.. selim Yağcı kim ki? Beni köylülükten kurtarsın. Selim Yağcı bilecikde yokken ben bilecikte yaşıyordum çok şükür memleketim hiç bir zaman çar çöp içinde kalmadı kalmazda. Bu memleket sahipsiz değil merak etme.. yedi göbek bilecikliyim elhamdülillah. Kimsenin haddi değil bana bileciği anlatmak! sen git nerede yaşadıysan o çar çöpü orada yaşa..biz Bilecikliyiz çar çöpte yaşamadık yaşamayız bana bu itamlarda bulunmaya ne selim yağcı nın ne de senin gücün yeter.. Köylülerin tırnağı olamazsınız siz..

        Cevapla
        • 15 Mayıs 2020, 16:51

          köylü milletin efendisidir
          adına köylü yazdığın için dedim ama nerde zeka ne deseydim omar osmanmı falan
          2005 yıllarında 25.000 nüfuslu bir köyden farkı yoktu

          Cevapla
        • 15 Mayıs 2020, 16:52

          bilecikliyim dedim
          şanlıurfa birecikmi demişlerdi hiç unutmam
          seninki nankörlük
          bahçelievler hürriyet çamurdan geçilmiyordu

          Cevapla
          • Neyin nankörlüğü arkadaşım? Yalan yanlış bilgilerle haklı çıkacağım diye haddini aşıyorsun. Sen selim Yağcının avukatı mısın ? Kendine gel aklını başına devşir seviyesiz sözler kullanma. Sen kendi doğrularınla yaşamaya devam et.

          • 24 Mayıs 2020, 20:22

            seviyesiz söz nerde hadi göster
            maalesef hepiniz aynısınız

  4. dinime söven müslüman olsa!

    Cevapla
  5. 13 Mayıs 2020, 10:08

    İlk defa bir CHP partisine oy verdim pişman oldum bidaha da vermm hiç bir icraatı yok bu son başkanlığın semih Şahin bir daha sana Bilecik ten oy çıkmaz

    Cevapla
    • DOGRU KARDES SEMIH SAHİN VE EKİBİ MİLLETTEN HARAC PARA ALMADAN RUHSAT VE BENZERİ İŞLERE İZİN VERMİYORLAR PARAVAN ŞİRKET ÜZERİNDEN MİLLETTEN ALDIKLARI PARAYI AKTARIYORLAR BUNU TÜZÜNDE BİLİYOR YÖNETİMDE İSTANBUL EKİBİ RESMEN SOYGUNCU VURGUNCU BUNLARI MİLLETİN CANINI YAKMAYA MI GETİRDİNİZ YASAR TÜZÜN BEY YERİNİ KORUMAK İÇİN BOŞ BİR ADAM GETİRDİNİZ

      Cevapla
  6. selim bey kesinlikle haklı altta vatandaşın biri ak parti 20 yılda ne yaptı diyor ya yaşı küçük ya da göz var görmez kulak var duymaz bırak 20 yılı 10 yıl önce bu sehirde alt yapının a’sı yoktu selim bey ilk geldiğinde yıllarca alt yapı ile uğraştı yolların bakımı olsun düzen olsun hepsini yaptı doğru dürüst çarşı park vs yoktu o yüzden 20 yılda bu adamlar ne yaptı demek tamamen yanlış

    Cevapla
  7. 14 Mayıs 2020, 14:25

    sayın milletvekilim; bu çer çöp çamur zihniyeti şimdide nerde iyi amblemli bir şey varsa yokettiler
    suya %66 zam yaptı
    ama yeni gençliğn bir kısmı ile bu ufku olmayan cahiller bilmez

    Cevapla
  8. 14 Mayıs 2020, 14:26

    şehrin ortasındaki elektrik direkleri niye değişti

    Cevapla
  9. 14 Mayıs 2020, 14:27

    selim bey selim bey ;
    burada sizde suçlusunuz bu güzelim bileciki gittiniz bu eksiklere teslim ettiniz .
    şimdi osmanlı tarih şeridinide yıkacaklar
    gör bak

    Cevapla
  10. bu şehrin bu okumuş cahallara geçmesinin tek nedeni sizlersiniz maalesef
    ben üzüldüm inşallah sizde üzülmüşsünüsdür
    bilecikim en az 10 sene geriye gidecek

    Cevapla
  11. 15 Mayıs 2020, 02:39

    1 akepe olarak kendinize hiç sordunuzmu,ülkede hukukmu bıraktınız,bunu gerçekten niçin söylediniz,kuvvetle muhtemel yandaşlarınız alamadı o yüzden,2 türkiyede hangi ihalede adil davrandınız,3 siz akepe olark bileciki bunun için kaybettiniz.

    Cevapla
  12. 15 Mayıs 2020, 11:56

    Bu rumuzdan beni tanıyanlar çıkabilir ilk önce cumanız mübarek olsun . Öncelikle doğma büyüme BİLECİK li olmaktan şeref ve gurur duyarım BİLECİK li olmak ayrıcalıktır.Gelelim mevzuya sevgili hemşerilerim bir Bİlecikli olarak hangi partiyi tutarsanız tutun fakat başka BİLECİK yok aşağıda yorumları tek tek okudum ve herkes kendince haklı pozisyonda fakat bir tek gerçek var oda Bilecik li olmak bende zamanında Belediyecilik yaptım siyasetin bol olduğu yerdir iş güç yapması zordur iyi bilirim çünkü karşınıza olmucak pozisyonlarda gelebilirler bunların hepsi bir yana fakat Belediyeciliğin ilk temel şartı halka hizmettir. Buda şehrin imarının vede altyapısının çok düzgün vede kullanılabilir olmasndan geçer neden diye soracak olursanız bende hala emekli olmama rağmen çalışıyorum işim altyapı vede üst yapı işleridir 36 yıldır işlerin içindeyim.Bilecikli olanlar bilir şimdiki yeni kültür sitesinin önündeki adamın yüzerek geçtiğini fakat benim çocukluğumda oradan geçen dere mevcut yolun altından DSİ veya Karayolları menfezi vardı bizler çocukluğumuzda yazın su çekildiği zaman içinden aşağıya hamsu deresine geçerdik belki benden başkada geçenler de vardır şunu demeye çalışıyorum peki şu anda bu menfeze ne oldu düşünün işde aşağıda yorumlarda herkes birbirini kötülüyor olmaz yanlış arazilerin vede şehirlerin yerleşmiş olduğu alanların toprak yapısına göre altyapı malzemesi seçilir Bilecik ilini zemin yapısı kayalık olduğundan dolayı bir kısım yerlerinde bahsi geçen KORUGE BORU konmaz üzerine gelecek yük sebebiyle ezilebilir burada olması gereken Buhar Kürlü Beton ve Betonarme Borular kullanılmalıdır buhar kürlü ne demek derseniz onuda söylüyeyim beton borular belirli sıcaklık ortamında fırınlarda tutular sertleşmesi vede sağlamlık kazanması için vede ayrıca bu borular demir donatılıdır vede mevcut çapları vardır Ø600 mm’ den Ø1200 mm’den daha büyük çaplarda her ne olursa olsun çap büyüdüğü için donatı 2 sıra halinde hasır çelik konularak oluşturulur. Muflu Betonarme Boru ve Lamba Zıvanalı Betonarme Boru olarak iki ayrı kesitte üretim yapılmaktadır.
    Demem o ki sevgili dostlar artık dünyada vede dahasıda TÜRKİYE de yapılmak istenilenin önüne siyaset damgasını vurmaktadır artık herkes bıraksın siyaseti çünkü bu memleket bizim başka gidecek yerimizde yok o yüzden insanlar hangi siyasi görüşte olursa olsun ama iyi yapılan şeyleri kötülemeyin
    (yazdığım yazı üzerine benimde babam bir Belediye çalışanı idi)

    Sevgiler Saygılar herşey gönlünüzce olsun şimdiden Tüm BİLECİK lilerin bayramınıda burdan kutlarım

    Cevapla
  13. 29 Mayıs 2020, 09:44

    selim yağcı bey haklı olduğunuz ortaya çıktı adamcağız bir resim atmış güya cevap verdi.

    insanoğlu bu kadar aptalmı ? demekki ona göre bu resmin alıcısı varki atmış

    yazıklar olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin