BELEDİYE’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE BEBEK MAMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ediyor. Bilecik Belediyesinden yapılan açıklamaya göre vatandaşlara gıdadan yakacağa, akülü ya da tekerlekli sandalyeden eğitim ihtiyaçlarına kadar birçok alanda hizmet verildiği gibi 3 yıldır devam eden “Minik Eller Güçlü İller” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz bebek maması verileceği söylenildi.

Belediye’den yapılan açıklama ise şöyle;

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal yardımlar bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gıdadan yakacağa, akülü ya da tekerlekli sandalyeden eğitim ihtiyaçlarına kadar birçok alanda hizmet vermeye devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından olumsuz hava şartları dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yapılan müracaatlar çerçevesinde erzak ve yakıt yardımı yapılırken, aynı zamanda vatandaşlarımızın olağanüstü hal ve durumlar karşısında diğer isteklerine de cevap veriliyor.

Yaklaşık 3 yıl önce başlatılan ”Minik Eller Güçlü İller” kapsamında yeni doğan bebeklerimizin ilk ihtiyaçlarını karşılayan Bilecik Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın gereksinimleri çerçevesinde standartlarına uygun normda talep edilen cihazları da teslim etmeye devam ediyor.

Asker ailelerimize gerekli asker ailesi yardımlarını sürdüren Bilecik Belediyesi,  diğer yandan eğitime destek noktasında yüzlerce öğrencimize de kırtasiye yardımlarını gerçekleştiriyor.

Bu anlamda sosyal sorumluluk alanında vazifesini layıkıyla imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalışan Bilecik Belediyesi, hayırsever bir vatandaşımızın da desteği ile 6 – 12 ay ve 12. ay ve üstü olmak üzere anne sütü yetersiz olan bebeklerimiz için gıda takviyesi amacıyla stoklar ile sınırlı olan mamaları, ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmayı planlıyor.

Bir bebeğin ifade ettiğimiz aylar çerçevesinde gelişimi için anne sütünün ne  kadar büyük önem arz ettiğinin altını çizmek istiyoruz. Ancak içinde bulunduğumuz hava şartları da değerlendirildiğinde anne sütünün yetersiz kalması ve mama fiyatlarının ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz için  yüksek olması göz önünde bulundurulduğunda bu durum, aileyi olumsuz etkileyebilmektedir.

Bu düşünce ile Bilecik Belediyesi olarak, stoklar ile sınırlı olan elimizdeki bebek mamalarını hızlı bir şekilde ihtiyaç duyan ailelerimize ulaştırmayı planlıyoruz.

Ünlü bir markaya ait bu bebek mamalarını tarafınıza ulaşmasını sağlayan kişi ve kuruluşlara Bilecikli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyor; ihtiyacı olan kardeşlerimizin Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine müraacatlarını yaptırmalarını rica ediyoruz.

 

BELEDİYE’DEN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE BEBEK MAMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin