“BİLECİK” 5. TÜRK DÜNYASI ATA SPORLARI ŞENLİĞİNDE YERİNİ ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl Bursa Keles Kocayayla’da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Keles Belediyesi ve Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak TÜRKSOY koordinasyonunda 5. si düzenlenecek olan Uluslararası Türk Dünyası Ata Sporları Şenliği’nde Bilecik valiliği himayelerinde Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Bilecik İl Özel İdaresi, Osmaneli Belediye Başkanlığı ve Pazaryeri Belediyesi Belediyesi Başkanlığı, Söğüt Kaymakamlığı ortaklığında “Bilecik” yerini aldı.

16 Türk Devletini temsil eden çadırların birisi olarak gelen misafirlerini şehrin zengin tarihinin kültürünün doğal güzelliklerinin anlatılacağı alanda ayrıca eylül ayında gerçekleşecek 741. Ertuğrul Gazi’yi Anma Yörük Şenlikleri ve bu yıl 100. Yılını idrak edilecek Bilecik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu Şenliklerine davet edilmesi planlanıyor.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, ”Bizleri Yalnız bırakmayan Osmaneli Belediye Başkanlığı, Pazaryeri Belediye Başkanlığı, Söğüt Kaymakamlığı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

       

“BİLECİK” 5. TÜRK DÜNYASI ATA SPORLARI ŞENLİĞİNDE YERİNİ ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin