BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU: 3 KİŞİ TUTUKLANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ’nün sözde Emniyet imamlarının başı oldukları iddia edilen gözaltındaki iki öğretmen ve bir devlet memuru bugün adliyeye sevk edilmişlerdi.

 

FETÖ’nün sözde Emniyet imamlarının üst imamları oldukları iddia edilen M.D. adındaki bir devlet memuru ile Z.A. ve F.D. adındaki iki öğretmen geçtiğimiz günlerde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyon ile gözaltına alışmıştı. Bu kişilerin sözde emniyet imamlarının da imamları oldukları ve  Bylock kullanıcısı oldukları iddia edilen 3 kişi, sorgularının ardından Bilecik Adliyesi’ne sevk edilmişlerdi.

 

Bugün savcı karşısına çıkartılan ve tutuklanma talebi ile Mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

 

Öte yandan, FETÖ operasyonunda en aktif operasyonlar gerçekleştiren iller arasında yer alan Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nün, önümüzdeki günlerde FETÖ operasyonlarına devam edeceği gelen bilgiler arasında.

dsc_0212 dsc_0220 dsc_0218


İLGİLİ HABERLER:

BİLECİK’TE FETÖ OPERASYONU: 3 KİŞİ TUTUKLANDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. hepsini asın .ailelerinide T.C vatandaşlığından çıkarın.

    Cevapla
Bizi Takip Edin