Bilecik’te İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Bıçakla Yaralandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Afganistan uyruklu iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı.Alınan bilgi ve iddialara göre; Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak’ta aralarında daha önceden husumet bulunduğu öne sürülen Afganistan uyruklu iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mohammad Jawad Salehi bıçakla yaralandı.

 

Daha sonra kaçan tarafların Dedeoğlu Caddesi’nde bir evde yeniden kavga etmesi sonucu evdeki Nimatullah Alizada yaralandı.

 

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

 

Polis, olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Görgü tanığı Mehmet Bozkurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarafların aniden kavga etmeye başladığını belirterek, “Taraflar arasında önce yumruklaşma oldu. Hada sonra biri iş yerimin önünde bıçaklanınca diğerleri kaçtı. Ben de hemen yetkililere haber verdim ve yardım istedim.” diye konuştu.

 

Toplam 10’ar dakika ara ile yaşanan yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralanarak sağlık ekiplerince Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Bilecik’te İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 2 Kişi Bıçakla Yaralandı.
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. Geldiniz hadi tamam, buraları karıştırmayın bari….Adam gibi yaşayın.

    Cevapla
  2. Arpaları fazla geldı galıba

    Cevapla
  3. Bu ne kardeşim ne zaman bıçaklı kavga çıksa ya suriyeliler arasında ya afganlar arasında ülkede güvenlik ve huzur kalmadı bunlar yüzünden

    Cevapla
    • Katiliyorum, hergun bir yeni vukaat ellerini kollarini sallayip geziyorlar bunu baska ulkede yapsalar sınır disi ederler

      Cevapla
  4. Hepsi öldursun birbirlerinide kurtulalim

    Cevapla
  5. Bu âfganlilar nasil bilecik e geldiler o gün bugündur kan siddet olaylari bitmiyor hergün bir yenisi ekleniyor evimizden disari cikamaz olduk nerde yargi bunlar yargılanmiyormu neden sınır disi edilmiyorlar

    Cevapla
  6. 16 Aralık 2018, 21:13

    Bu soysuzları buralara dolduranlar mutlu mutlu evde çaylarını içiyor hatta birbirlerini tebrik edip nasıl karıştırdık ha memleketi diye gülüyorlardır tablonuz ile gurur duyun devran döndüğü zaman ne olacak bakalım

    Cevapla
  7. bunlar herhalde türkiyeyi içten fetetmeye çalışıyorlar

    Cevapla
  8. 17 Aralık 2018, 01:12

    Bunlar iyi günlerimiz yarın bizim karşımızada dikilip bıçak çekip para istemezlerse iyidir. Evlatlarımıza okadar kötü bir gelecek bırakıyoruzki. Yazıklar olsun bu memleketi bu hallere sokanlara.

    Cevapla
  9. 17 Aralık 2018, 17:38

    Bu ilde vekil var dimi? İktidarı muhalefeti kim olursa olsun nerdesiniz kardeşim.Gönderin bunları istemiyoruz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin