BİLECİK’TE NEVRUZ KUTLAMALARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Nevruz Bayramı dolayısıyla Kültür müdürlüğü ve Ertuğrul Gazi Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi.



Bilecik Ertuğrul Gazi Lisesi’nde düzenlenen programda konuşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, Nevruz’u yeni bir gün ve doğanın canlanması olarak sadece bu coğrafyada değil değişik yerlerde kutladığını söyledi.

Nayir, milli birlik ve beraberliği sağlama uğrunda kanlarını, canlarını ortaya koyan aziz şehitleri, güvenlik kuvvetlerini, kahraman orduyu da minnetle, şükranla yad etme gereğinde bulunduklarını dile getirerek, “Bizler en büyük ihtiyaç duyduğumuz milli birlik ve beraberliğimizi, toplumsal dayanışmamızı, karşılıklı sevgi ve saygımızı arttırmaya çalışırken bunlara karşı yapılan her faaliyeti de inceden inceye takip edip alınması gereken önlemleri devletimiz aldığı gibi milletçe de bu faaliyetlerin karşısında durup bunlara karşı gerekli hassasiyeti göstermemiz lazım” diye konuştu.

Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu programda, protokol üyeleri boyalı yumurtaları tokuşturdu.

Program, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç’un nevruz ateşini yakması ve yakılan ateşin üzerinden atlanılması ile son buldu.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

BİLECİK’TE NEVRUZ KUTLAMALARI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin