BUGÜN DEMOKRASİ NÖBETİNİN ŞAHLANIŞ GÜNÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm ülkemizde olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un Şehri Bilecik’imizde de 26 gündür gerçekleştirilen Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbeti bugün düzenlenecek olan muhteşem program ile sona eriyor.

 

Geçtiğimiz 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Miting Alanı’ndaki program ile taçlandırılan ”Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinin sonuncusu bu akşam yine binlerce vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirilecek.

 

Bütün şehirlerimizde gerçekleştirilecek olan ve siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve hemşehrilerimizin katılacağı Demokrasi, Milli İradeye Saygı ve Kardeşlik Nöbetinde bu akşam da birlik ve beraberliğin tablusu yeniden çizilecek. Demokrasi şehitlerimiz için Kur’anı Kerimin okunacağı, duaların edileceği, birlik ve beraberliğimiz için güzel mesajların verileceği programda yine meydanların Türk Bayraklarıyla donatılacak.

 

Ülke ve millet olarak hep birlikte olmamız gereken bu birlik ve beraberlik gününde, hain FETÖ örgütü ve hain emel peşinde olanlara en güzel cevabı vermek için bütün vatandaşları son demokrasi nöbetine davet ediyoruz.

 

BUGÜN DEMOKRASİ NÖBETİNİN ŞAHLANIŞ GÜNÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin