“CÜN ET” BİLECİK HALKINA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Nezih, sakin ve huzurlu bir ortama sahip olduğu bambaşka otantik bir mekan “Cün Et” butik kasap ve Izgara salonu, Bilecik halkına hizmet vermeye devam ediyor.

cunet-1

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören “Cün Et Izgara Salonu”, Bilecik’in yeni en özel markası olacak gibi görünüyor.

 

Bilecik halkına Et ve Izgara konusunda konusunda ayrı bir damak tadı sunacaklarını söyleyen işletme sahibi Cüneyt İpek, Gazipaşa mahallesi Mazharbey sokak üzerinde bulunan “Cün Et Butik Kasap ve Izgara Salonu” için, amaçlarının para kazanmak olmadığını, her şeyden önce Bilecik’e kaliteli hizmeti uygun Fiyatlarla sunmak istediklerini belirtti.

 

Gazipaşa mahallesi Mazharbey sokak üzerinde bulunan “Cün Et Butik Kasap ve Izgara Salonu” zevkle tasarlanmış iç mekanı, modern servis tabaklarıyla sunulan lezzetli yemekleri, güler yüzlü personeli ve hızlı servisiyle, ağız tadına önem verenler için mutlaka uğranması gereken bir mekan.

cunet-3 cunet-4 cunet-5 cunet-6

 

“CÜN ET” BİLECİK HALKINA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Gerçekten kaliteli ve bir o kadarda lezzetli tüm çalışanlarına teşekkür ederim.

    Cevapla
  2. MEKAN GÜZEL GÖZÜKÜYOR AMA İSMİ ÇOK İTİCİ.

    Cevapla
  3. 3 Ekim 2016, 21:33

    Facebookta yayınladığınız o lezzet görünümnü ızgaralar beni her izlediğimde açlık hissi veriyor ve devam da edecek… çalıştığınız yerin iç mimari de çok keyif verici… bayıldım…Bilecik şehrinin100 de emin deilim ama 25 şi sizin ürettiğiniz büyük baş hayvanlardan geldiğine eminim,,,,,, çünki büyük baş üretenlerdensiniz.. İstanbulda oturuyorum, yolum bir gün düşerse Bileciğin bu güzel sofrasını meraklan ziyaret etmeğe değer herhalde.. İşşallah nasip kısmet olur.

    Cevapla