En Sevdiğiniz Lezzetler Avşar Çiftliği ile Sizlerle

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1988 yılında kurulan Avşar Çiftliği, kurulduğu ilk yıllarda Afyon ve çevresinde hizmet veren bir markaydı. Fakat yenilikçi hizmet anlayışıyla artık tüm Türkiye’ye hizmet vermekte olan marka, birbirinden özel ve lezzetli gıda ürünlerini bir arada bulundurmaktadır. Yemeklerin lezzetlenmesini sağlayan füme etler, sosis ve sucukların yanı sıra kuru et, salam ve kavurma da müşterilere sunulmaktadır.

Aynı zamanda Türk mutfağında özel bir yere sahip olan lokumlar, Avşar Çiftliği ayrıcalığıyla sizlerle buluşuyor. Yenilikçi lezzetlerle harmanlanan lokumlar, çay ve kahve sofralarınızın vazgeçilmezleri arasında yer almaya aday. Birçok lezzeti tatmak ve yemeklerinize özel dokunuşlarda bulunmak için Avşar Çiftliği’nden sofralarınıza ulaşan ürünleri alabilirsiniz. Lezzet, avsarciftligi.com ile çok yakınınızda!

Geniş Ürün Seçeneği İçerisinden İstediğiniz Talep Edin

Avşar Çiftliği, işlenmiş gıdalar ve et ürünlerinde titiz bir çalışma sergilemektedir. Sofralara en sağlıklı ve lezzetli gıdaların ulaşabilmesi adına kendi hijyenik tesislerinde üretimlerini gerçekleştiren Avşar Çiftliği, farklı kategorilerde onlarca ürüne ev sahipliği yapmaktadır. Sucuk ve pastırma gibi gıdalarda hayvanların doğal büyüme ile beslenme alışkanlıkları değiştirilir.

Bu durum, özellikle bu tarz ürünlerde üretim sürecinin kaliteli olmasını zorunlu kılar. Avşar Çiftliği, kendi özel tesislerinde hijyenik bir şekilde yetiştirdiği büyükbaş hayvanları, İslami usullere göre kesmektedir. Ardından etlerin işlenme ve ambalajlama adımlarını titizlikle gerçekleştiren Avşar Çiftliği, her bir ürünün sofralara sorunsuzca ulaşmasını sağlar.

Et ürünlerinin yanı sıra birbirinden özel malzemelerle tatlandırılan lokumlar da Avşar Çiftliği farkıyla sunuluyor. Çikolatan ilham alan lokumların yanı sıra, klasik lokum çeşitlerini de deneyebilirsiniz. Her bir ürün, zengin seçenekleri ile sizlerle!

Başarılı Kargo Sistemi ile Ürünler Bozulmadan Kapınızda

Ürünlerin üretim aşamasına büyük bir önem veren Avşar Çiftliği, lezzetleri ile dikkat çeken ürünlerin sofralara sorunsuzca gelmesini de sağlar. Bu bağlamda, bozulma riski bulunan ürünler için soğuk kargo zinciri kullanılır. Özel gıda vakumlu soğuk zincir kargoları, ürünlerin 96 saat bozulmadan durmasını sağlar.

Birçok özel lezzete çok özel fiyatlarla sahip olabilmek için sizlere sunulan ürünleri inceleyebilirsiniz. İstediğiniz ürünlere kısa sürede erişim sağlayabilir, yemeklerinizi tatlandırarak misafirlerinize birbirinden özel lezzetler sunabilirsiniz.

En Sevdiğiniz Lezzetler Avşar Çiftliği ile Sizlerle
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin