GEÇMİŞİN İZLERİNİ SİLEMEZSİN HABER11!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Haber 11 isimli internet sitesi FETÖ/PDY terör örgütüne finansal destek sağlayan Bank Asya’ya destek çıktı.
Bilindiği üzere 17/25 Aralık sürecinin ardından yaşanılan olayların ardından TMSF tarafından çeşitli tedbirlerin uygulanmasından sonra kayyum atanması yapılmış ve Bank Asya’nın bütün hesapları inceleme altına alınmıştı. Yaşanılan bu süreçte ise bir çok FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen vatandaş ise yılarca yapmış olduğu yatırımını Bank Asya’ya yatırmaya başlayarak destek olmaya çalışmışlardı.

 

Bilecik’te faaliyetlerine devam etmekte olan Haber11 isimli internet sitesi ise 04/02/2015 tarihinde yaptığı haberle, Terör rögütüne finansal destek sağladığı iddia edilen ve 15 Temmuz sonrasında da faaliytleri durdurulan Bank Asya’ya yapılan bu operasyonları Bank Asya’yı batırmak için yürütülen algı operasyonu olarak nitenlendirmiş, hatta banka önünde eylem yapan vatandaşları da habere taşıyarak, yapılan eylemler neticesinde operasyonların ters teptiğini dile getirmişti.

 
Yapılan haber içeriğinde “Bank Asya’yı batırmak amacıyla yapılan algı operasyonu ters tepti. Akşam saatlerinde yapılan operasyonun ardından Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Bilecik’te de insanlar günün ilk ışığıyla birlikte Bank Asya şubelerine akın ederek para yatırdı. Bilecik şubesi önünde pankart açan vatandaşlar siyasi algı operasyonunu ve hukuksuzluğu protesto etti.” cümlelerine yer veren bu haber sitesi tüm yapılan operasyonların devletin bekasını korumak yerine siyasi algı operasyonu olarak nitelendirmiş ve adeta FETÖ/PDY kanadında yer almıştı.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çok defa vatandaşlara çocuklarını FETÖ/PDY örgütüne bağlı okullara göndermemeleri konusunda telkinlerde bulunmasına rağmen, bu gruba bağlı okullara da destek veren Haber 11 isimli site çeşitli tarihlerde bir çok defa bu okulların sözde başarılarını manşete taşıyarak vatandaşlar üzerinde yönlendirme çalışması yapmış, yaptığı haberlerle de adeta FETÖ/PDY terör örgütünün Bilecik’teki basın ayağı izlenimini vermişti. Bunlarla yetinmeyen haber sitesi, özellikle Bank Asya ile ilgili yapılan haber yorumlarında tarafszılığını kaybederek, hükümet tarafından yapılan operasyonların Bank Asya’yı batırmak amaçlı olduğunu ima eden yorumlara yer vererek büyük bir gaflet içine düşmüştü.

 

Bu Yaşanılan 15 Temmuz darbesinin ardından özellikle 17/25 Aralık sürecinden sonra FETÖ/PDY terör örgütü ile bağını kesmeyen bir çok vatandaş gözaltına alınırken, geçmişte yaşanılan süreci siyasi algı operasyonu olarak nitelendiren Haber11 isimli haber sitesine herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

 

bankasaya kolej2 kolej1

GEÇMİŞİN İZLERİNİ SİLEMEZSİN HABER11!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. Helalin var haber 228 paralel 11 i müthiş haber yapmışsın

    Cevapla
  2. 30 Temmuz 2016, 21:28

    SİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH İÇİN YAPTIĞINIZ BU HABERLER GERÇEKTEN KARANLIĞI AYDINLATACAK TÜRDEN

    Cevapla
  3. 30 Temmuz 2016, 21:33

    228 HABER SİTESİ..SİZ MAZLUM VE MAĞDURLARA TERCÜMAN OLUYORSUNUZ.KUMPASÇILAR PANİKTE….RABBİM MUVAFFAK ETSİN

    Cevapla
  4. Yalnız 360 derece donerse başladığı noktaya geri gelir?

    Cevapla
    • 30 Temmuz 2016, 21:19

      Burada dikkat etmeniz gereken ince bir nokta var, haber11 in başlangıç noktası, sonrası ve şuan geldiği nokta. Çok anlamlı aslında 360 derece olması, editör ince girmiş olaya ;)

      Cevapla
  5. 360 derece olayını soran ve yalnış olduğunu söyleyen arkadaşlar var. Burada dikkat etmeniz gereken ince bir nokta var, haber11 in başlangıç noktası, sonrası ve şuan geldiği nokta. Çok anlamlı aslında 360 derece olması, editör ince girmiş olaya ;)

    Cevapla
  6. 30 Temmuz 2016, 22:31

    Bu kansızlar ulusal bayram günlerinde bir kere bile haber yapmadılar. Önümüzdeki 30 ağustosta Atatürk posteri ve Türk bayrağı ile meydanlara inerler herhalde yüzsüzler

    Cevapla
  7. Bu haberin ulusal basına taşımalısın sayın haber 228. Bir numarasın tebrikler

    Cevapla
  8. 31 Temmuz 2016, 01:18

    Haber 228 de daha önce de yayınlanan bir haber ve bu haber metni bir anlamda suç duyurusudur. Yetkililerin gereğini yapması kamuoyunun ve vatansever vatandaşların beklentisidir. Bu haber sitesi sadece bununla kalmamıştır. Geçmişe dönük haberleri irdelendiğinde ele geçirilmek istenen kurumların idarecileri ve bu örgütün sempatizanlarına karşı takınılan tavırları yok etmeye yönelik bir çok algı operasyonu nitelikli haberlere ve haberlerin altında yandaşlarının kin ve nefret kusan, insanları hedef gösteren yorumlarına yer vermiştir. Kendileri sitelerinden bunları silebilirler. Ama yazıcı meleklerin yazdığını unutmuş görünmektedirler. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Ruz-i mahşere inanıyorlarsa eğer oradaki hesap çok çetin olacaktır. Yandaş savcılar da olmayacak orada. Hakimi mutlak ve adil-i mutlak ALLAH bunlara hesap soracaktır.

    Cevapla
  9. ewet Bankasya olayları, belediyecilik açısından yapılan hizmetlerin sürekli olumsuz elestirilmesi,,, sürekli feto okullarinin ve dershanelerinin başarılı gösterilmesi, , son dönemde suriyelilere yönelik halkı kışkırtıcı haberlere yoğunluk verilmesi haber11 in ne oldugunun nereden taraf olduğunun emaresidir

    Cevapla
  10. müthiş bir ve gerekli ve aydınlatıcı bir haber olmuş tebriker

    Cevapla
  11. Geçmisinde yapmis olduğun haberleri silsen de korkudan gecmisini silemezsin herkes neyin ne oldugunu biliyor o çok sevdiğin ekran görüntüleri. Ya ha onlar hala var sen silmeye devam et

    Cevapla
  12. Adliyede çalışan katipler, yazı işleri müdürleri, gardiyanlara ne zaman sıra gelecek. Haber 228 bu konunun takipçisi olacağınıza inanıyoruz.

    Cevapla
  13. 31 Temmuz 2016, 16:41

    Bank Asya hesapları incelendiğinde zaten çıkacak neyin ne olduğu Şehitlerimizin Ruhuna okuyup hediye etmezler Bank Asya önünde Cevşen okuyorlar Kuran okuyorlar bu kadar Riyakarlık olurmu ya Milleti Allahla kandırmaya kalktılar Haşa ama sonuç ortada Rabbimin hesabını planını hiç dikkate almadılar Amerikadaki Terörist başını dinlediler Allah hepinize İslamla şereflenmeyi nasip etsin Amin…

    Cevapla
  14. Diğer gözaltına alınmayan ama fetöcü olduğunu sizlerinde bildiği zatlar ne olacak, hala paranın gücü ile artistlik yapıyorlar, kardeşlerini cumhuriyet meydanına gönderip sözde destek oluyorlar. Lütfen sayın başkan, darbe başarılı olduğunda ne olabilirdi diye de değerlendiriniz. Bu şerefsizlere acımıyorum, acımayalım. Bunlar ırz namus düşmanı

    Cevapla
  15. Yıllarca Atatürk bayrağını ve posterini asmayan Şe…..r dükkanlarına asıp kurtulucanı zannettiler. Yemez bu millet

    Cevapla
Bizi Takip Edin