HALEP’E İLK TIR YOLA ÇIKTI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından düzenlenen “Halep’e Yol Açın” kampanyası kapsamında toplanan yardımları taşıyan tır törenle uğurlandı.

AK Parti İl Başkanlığı’nın da büyük destek verdiği çoğunluğu un, kuru bakliyat, giyecek gibi yardımlardan hazırlanan tır, Kayı Boyu Camii önünde düzenlenen törenle dualar eşliğinde yola çıktı.

 

Kampanya kapsamında Halep’e Türkiye’nin 81 ilinden yardım tırlarının gittiğini hatırlatan İHH Bilecik İl Temsilcisi Şemsettin Yıldırım, “Halep’in yanında bulunan İdlib bölgesinde Kızılay, Afad, İHH başta olmak üzere çeşitli sivil toplum örgütlerimiz orada. Milletimizin duası Halepli kardeşlerimizi muasırata çıkarttı” dedi.

 

Bilecik’teki depoların toplanan yardımları almadığına değinen Yıldırım, “Bozüyük ve Bilecik’te toplam 6 depomuz var, halen yardımlar gelmeye devam ediyor. Şuanda 5 tıra yakın yardım malzemesi var ancak nakliyat ücretlerinden dolayı hepsini eş zamanlı çıkartamıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yıldırım, yardım tırında, un ve yiyecek malzemelerinin çoğunlukta olduğunu, çocuk bezi, çocuk maması ve giyisi malzemelerinin de bulunduğunu sözlerine ekledi.

 
Törende, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz,  STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

 

Kampanya kapsamında toplanan yardımları taşıyan tır, Kayı Boyu Camisi önünde okunan dualar eşliğinde yola çıktı.

HALEP’E İLK TIR YOLA ÇIKTI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin