Herşey Minik Öykü İçin “uzun kuyruklar oluştu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı ve Bilecik Belediyesince önceki yıllarda başlatılan “Sevgin İliklerime İşlesin” adlı proje kapsamında Kültür Sitesi’nde düzenlenen kök hücre bağışı kampanyasına çok sayıda vatandaş katıldı.

Bilecik’te vatandaşlar, İzmir’de lösemi teşhisi konularak ilik nakli olması gerektiği belirtilen ve Antalya’da tedavisine devam edilen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı ve tüm lösemili çocuklar için kök hücre bağışladı.

 

Düzenlenen etkinliğe Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Mefail Ateş, Türk Kızılayı Sekreteri Sevcan Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Ümran Erdoğan Karayiğit, AK Pari İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Minik Öykü Arin için seferberlik ilan ettiklerini belirten; Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, “kampanyaya büyük ilgi olduğunu belirterek, “Talep var, akın var vatandaşlarımızdan. Halen de devam ediyor. Sosyal medya aracılığıyla kampanyayı büyütüyoruz. Meselemiz; Öykü Arin’ler ölmesin. Küçük bir umut olabiliyorsak ne mutlu bize. Konuyu hassasiyetle takip ediyorum. Başarılı sonuç alacağımızdan eminim.” dedi.Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Mefail Ateş ise Öykü Arin’in mağduriyetini gidermek için gerekli kök hücreyi bulmak amacıyla toplandıklarını kaydederek, tüm katılımcılara ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

 

Hatalara umut olmak istediğini belirten Zehra Öcek; “Kızlarım yaşındaki bu hastaların hepsine destek olmak için buradayım. Kızlarıma da bu farkındalığı oluşturmak için onları da getirdim.” ifadelerini kullandı.

Herşey Minik Öykü İçin “uzun kuyruklar oluştu”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 28 Ocak 2019, 16:45

    NASIL GÜZEL BİR KALABALIK. ORADA OLAN HERKESİN YÜREĞİNE SAĞLIK…

    Cevapla
Bizi Takip Edin