HIRSIZLAR YAKALANDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Temmuz ayı karnesi yayınlandı. 01-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve şüphelilerin yakalanmaları amacı ile 01/07/2016 ile 31/07/2016 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerimizde yapılan Asavis Kontrolleri ve Aramalarında 3989 kişinin UYAP sisteminden yapılan kontrolü neticesinde ilimizde 20, diğer illerden değişik suçlardan aranan 19 olmak üzere toplam 39 kişi yakalandı.

 

Şeyh Edebali Türbesi Orhangazi Camii’nde Mabetten Hırsızlık Olayının Şüphelisi Yakalandı

Şeyh Edebali Türbesi Orhangazi Camii’nde mabetten hırsızlık olayı meydana geldi. Orhangazi Camii’nin içinde bulunan yardım kasasından hırsızlık yapmak isteyen şahıs Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin dikkati sayesinde yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi çalmak istediği bir miktar para da Orhangazi Camii yardım kasasına iade edildi.
İstiklal Mahallesinde Meydana Gelen Evden Hırsızlık Olayının Şüphelileri Yakalandı
İstiklal Mahallesinde bir dairede evden hırsızlık olayı meydana geldi. Evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu kapsamlı ve aralıksız çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren yabancı uyruklu şahısların kimlik ve adres bilgilerine ulaşıldı, şüpheliler yakalanarak adli mercilere intikal ettirildi.
Bahçelievler Mahallesinde Ruhsatsız Silah ve kurusıkı Silah Yakalandı.
Bahçelievler Mahallesinde ruhsatsız silah ve kurusıkı silah yakalandı. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerin yapmış olduğu aramalarda ruhsatsız silah ve kuru sıkı silah ile birlikte bunlara ait fişekler de ele geçirildi. Olayın şüphelisi ekipler marifetiyle yakalanarak adli mercilere teslim edildi.

 

TRAFİK DENETİMLERİ
Hız ihlali yapan 3570 sürücüye,
Alkollü araç kullanan 13 sürücüye,
Emniyet Kemeri takmayan 1 sürücüye,
Kırmızı ışık ihlali yapan 3 sürücüye,
Kasksız motosiklet kullanan 1 sürücüye,
Park yasağı bulunan alanlara park eden 277 sürücüye,
Araçlarına zamanında muayene yaptırmayan 246 sürücüye,
Taşıma sınırının üzerinde yolcu taşıyan 1 sürücüye,
Yük taşıma sınırının üzerinde yük taşıyan 21 sürücüye,
Araç sigortasını yaptırmayan 54 sürücüye,
Diğer kural ihlalleri için 394 sürücüye olmak üzere Toplam 4583 şahsa cezai işlem uygulandı.

 

Öte yandan, İlimiz genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için kontrol, denetim ve çalışmalara aralıksız devam edileceği bildirildi.

HIRSIZLAR YAKALANDI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin